HerNews.gr
Παιδί

Θεματικό πάρτι γενεθλίων για το παιδί σας – Οι ωραιότερες προτάσεις

Τα θεματικά πάρτι γενεθλίων και τα θέματα που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη ιδέα μετατρέπονται εύκολα σε ζωντανές, αξέχαστες εκδηλώσεις που πραγματικά αξίζει να κάνετε.

Η καλύτερη επαγγελματίας των θεματικών events Efi Papoutsi Wedding & Christening Planner μας δίνει ιδεές για θεματικά πάρτι! Υπέροχες δημιουργίες για να κάνετε τα γενέθλια του παιδιού σας αξέχαστα!

Έχει γενέθλια το παιδί σας και θέλετε το πάρτι του να είναι ξεχωριστό;

Θεματικά πάρτι με ποικιλία ποτών, γλυκών, σνακ και πιάτων θεωρούνται τα πιο in events της εποχής μας! Είναι μια ιδανική επιλογή για τα γενέθλια του μικρού σας!

Με τη βοήθεια ενός επαγγελματία μπορείτε αποφασίσετε για το θέμα και την ιδέα του πάρτι, αλλά και να δημιουργήσετε δώρα για τους καλεσμένους σας που ταιριάζουν με το σκηνικό και το θέμα του πάρτυ.

Οι λιχουδιές και τα ποτά που θα περάσετε στο πάρτι θα πρέπει κατά προτίμηση να συνάδουν με το θέμα της γιορτής και βέβαια με την τούρτα! Οι φωτογραφίες που θα βγάλετε θα είναι πιο διασκεδαστικές και..instagramικές!

Πάρτε ιδέες για το δικό σας θεματικό πάρτι από την Efi Papoutsi Wedding & Christening Planner.

Η εταιρία Efi Papoutsi Wedding & Christening Planner είναι μια επιχείρηση που αναπτύσσεται δυναμικά στο χώρο της οργάνωσης και διακόσμησης εκδηλώσεων και κερδίζει ολοένα και περισσότερα θετικά σχόλια και κριτικές για την ποιότητα, τη λεπτομέρεια και την πρωτοτυπία των events που παρουσιάζει.

Οι διακοσμήσεις της χαρακτηρίζονται από λεπτή αίσθηση πολυτελείας και φινέτσας.

Άλλοτε με minimal διάθεση για ιδιαίτερες και boho γαμήλιες τελετές και βαπτίσεις και άλλοτε με επιβλητικό και grande ύφος. 

Με την Έφη Παπουτσή και την ομάδα της, μπορείτε να σχεδιάσετε από το μηδέν με κάθε λεπτομέρεια την εκδήλωσή σας και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτήν.

Από το πιο απλό, όπως είναι τα προσκλητήρια, μέχρι το χώρο της δεξίωσης, το νυφικό φόρεμα και ό,τι άλλο επιθυμείτε για εκείνη την ξεχωριστή ημέρα.

Η εταιρία συνεργάζεται με top brands στο χώρο του γάμου και της βάπτισης, όπως η Twenty2twins, η Kymi accessories και πολλοί ακόμη.

Θα την βρείτε στο Instagram και στο Facebook πληκτρολογώντας Efi Papoutsi – Wedding Planner και για να βρεθείτε στο showroom κλείνετε ραντεβού κατόπιν επικοινωνίας.

Location: 36 Pontou Str., Drapetsona, Piraeus

Contact: +30 6986068668

Νεότερα Άρθρα

Παιδιά: Πως να τους γνωρίσω τον νέο μου σύντροφο; 5 “χρυσοί” κανόνες

Her News b

Νέοι γονείς: Tips για το πρώτο μπάνιο του μωρού στη θάλασσα

Her News

Πιπίλα: Είναι σημαντική για τα μωρά;

Her News b