HerNews.gr
BRIDE NEWS

Δώρο για τον κουμπάρο & την κουμπάρα: Προτάσεις για τα ωραιότερα δώρα

Ο κουμπάρος, είτε στο μυστήριο του γάμου είτε σε αυτό της βάφτισης, κατέχει μία εξέχουσα θέση. Είναι ο τιμητικότερος τρόπος να μετατραπεί μία φιλία σε σχέση ζωής. Είθισται, λοιπόν, το δώρο να αντικατοπτρίζει την εκτίμηση, την ευγνωμοσύνη, τον σεβασμό και την αγάπη στο πρόσωπο που επιλέξατε, επισφραγίζοντας έτσι την «συγγένεια» που από εδώ και στο εξής θα σας συνδέει.

Η επιλογή του δώρου, είτε για άνδρα κουμπάρο είτε για γυναίκα κουμπάρα, πρέπει να γίνεται με προσοχή ώστε να ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν περισσότερο στο προσωπικό του γούστο.

Γράφει η Δέσποινα Κούκου – Μακρή

Ποια είναι όμως τα ιδανικά δώρα για το κάθε φύλο;

Ιδέες δώρου για άνδρα κουμπάρο

1. Ένα μοντέρνο ρολόι χεριού

Το ρολόι είναι το κατεξοχήν απαραίτητο ανδρικό αξεσουάρ αφού αποτελεί επιλογή για καθημερινή αλλά και επίσημη εμφάνιση. Με λουράκι ή μπρασελέ είναι μια επιλογή που θα είναι σίγουρα αρεστή από τον κουμπάρο σας.

2. Ένα ρολόι τσέπης

Πολύ ιδιαίτερο και πρωτότυπο δώρο. Θα μπορούσατε ακόμη να χαράξετε στο πίσω μέρος του ρολογιού τα αρχικά του κουμπάρου σας, την ημερομηνία του γάμου σας ή της βάφτισης του παιδιού σας.

3. Ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα

Μία κλασσική επιλογή που αποτελεί την απόλυτη και πιο κομψή λεπτομέρεια στην εμφάνιση ενός άνδρα.

4. Χειροπέδα

Μπορείτε να διαλέξετε κάτι διαχρονικό σε λευκό ή κίτρινο χρώμα μπορείτε όμως να δώσετε και μοντέρνα πινελιά επιλέγοντας μία χειροπέδα που να έχει και καουτσούκ.

5. Δαχτυλίδι

Το δαχτυλίδι στο χέρι του άνδρα ανέκαθεν αποτελούσε ένδειξη κύρους, θέσης, ανωτερότητας, πλούτου και κοινωνικού status. Στις μέρες μας οι ειδικοί που ασχολούνται με το στυλ και την μόδα τονίζουν ότι το δαχτυλίδι είναι το πιο αρρενωπό αξεσουάρ του άνδρα και αυτό που απογειώνει την ανδρική γοητεία και το στυλ. Οπότε, αποτελεί ιδανική επιλογή για έναν απαιτητικό κουμπάρο που προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή του.

6. Στυλό ή Πένα

Πρόκειται για ένα μελετημένο δώρο, αν η φύση του επαγγέλματός του είναι τέτοια, που του επιτρέπει να έχει ένα κομψό στυλό ή μια ιδιαίτερη πένα.

7. Ένα καλό κομπολόι

Είναι το αξεσουάρ που είναι συνώνυμο της ελληνικής κουλτούρας. Μπορείτε να διαλέξετε τι θα ταίριαζε καλύτερα στον κουμπάρο σας μέσα από μία τεράστια ποικιλία κομπολογιών από κόκκαλο καμήλας, κεχριμπάρι, ασήμι, ξύλο και διάφορα άλλα.

Ιδέες δώρου για γυναίκα κουμπάρα

1. Σετ Κοσμημάτων (κολιέ, δαχτυλίδι, σκουλαρίκια, βραχιόλι)

Ένα κόσμημα αποτελεί διαχρονικά την αρτιότερη επιλογή δώρου. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα κολιέ, ένα δαχτυλίδι ή ένα βραχιόλι θα εντυπωσιάσουν σίγουρα και την πιο απαιτητική γυναίκα. Αν υπάρξει όμως και ο συνδυασμός όλων αυτών σε ένα ευκολοφόρετο και καθημερινό σετ, τότε το δώρο θα απογειωθεί. Αυτό που πρέπει να λάβετε υπόψιν, είτε πάρετε μεμονωμένα κάποιο κόσμημα είτε σαν σετ, είναι το δώρο σας να είναι λεπτεπίλεπτο ώστε να μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες αλλά να μπορεί επίσης να συνδυαστεί και με μία πιο επίσημη εμφάνιση.

2. Ένα μοντέρνο ρολόι χεριού

Είναι ένα αντικειμενικά ευπρόσδεκτο δώρο από όλους. Πόσο μάλλον για μία γυναίκα, που ο χρόνος της είναι πολύτιμος, αφού καλείται να συνδυάσει με επιτυχία τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική της ζωή.

3. Ένα δαχτυλίδι Chevalier

Chevalier, είναι τα δαχτυλίδια που φοριούνται στο μικρό δάχτυλο του χεριού. Είναι ένα κόσμημα που προσδίδει στυλ και κομψότητα. Πολλές γυναίκες το επιλέγουν για να συμπληρώσει την εμφάνισή τους καθώς προσδίδει κύρος, δυναμισμό και επαγγελματισμό.

4. Μία παραδοσιακή εικόνα

Πολύ ωραίο και συμβολικό δώρο αποτελεί η επιλογή μίας εικόνας με την Παναγία ή με τον Άγιο του οποίου φέρει το όνομα η κουμπάρα σας. Άλλωστε προσφέρει προστασία στο άτομο που την έχει και σίγουρα θα βρίσκεται σε μία περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι της.

Όπως και να έχει, ό, τι δώρο και αν επιλέξετε τελικά, να θυμάστε ότι τα δώρα των κουμπάρων αντικατοπτρίζουν το δέσιμο και την άρρηκτη σχέση που δημιουργείται με το μυστήριο του γάμου και της βάφτισης.

Εμείς με την σειρά μας, θα χαρούμε να σας καθοδηγήσουμε στην σωστή επιλογή δώρου είτε στο φυσικό είτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://makriskosmimata.gr/.

Νεότερα Άρθρα

Γάμος: Τα πιο δημοφιλή λουλούδια του 2023 – Πως να επιλέξετε τα σωστά

HerNews ka

Ιδέες για Βάπτιση: Πρωτότυπα δωράκια για τους καλεσμένους σας

Her News

Λίστα καλεσμένων γάμου: Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε σύμφωνα με μια ειδικό

Vip Group