HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Σημάδια που δείχνουν ότι δεν είστε έτοιμοι για σχέση

Οι ρομαντικές ταινίες αγάπης προσπαθούν να μας πείσουν ότι μια σχέση είναι μέρος της προσωπικής μας ευτυχίας. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια για όλους τους ανθρώπους. Αυτά τα σημάδια δείχνουν ότι ίσως δεν είστε έτοιμοι για μια νέα αγάπη αυτή τη στιγμή και σίγουρα μια σχέση. 

Καταρχάς πιέζεσαι για αποκλειστικότητα. 
Ναι, περνάμε καλά, αλλά δε θέλουμε να πάψουμε να φλερτάρουμε με άλλους. Το να μπούμε σε σχέση επειδή δε θέλουμε να είμαστε μόνοι ή για να μη στενοχωρήσουμε τον άλλο, ενώ δεν είμαστε έτοιμοι να δεσμευθούμε, δε θα κάνει καλό σε κανέναν. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. 

Επίσης δεν μπαίνουμε σε σχέση ποτέ αν δεν έχουμε ξεπεράσει τον πρώην
Αν είμαστε ακόμη κολλημένοι στην τελευταία μας σχέση, η οποία έληξε άδοξα, μάλλον δε χρειάζεται να προχωρήσουμε σε μία καινούργια. Θα ταλαιπωρήσουμε έναν άνθρωπο χωρίς λόγο, ενώ θα στερήσουμε από τον εαυτό μας την ευκαιρία να ξεπεράσει άτομα και καταστάσεις που μας πλήγωσαν.

Τέλος, αν εσύ νιώθεις την αποκλειστική ανάγκη να φροντίσεις τον εαυτό σου και δεν θες να το κάνει κανείς άλλος. Ο καθένας μπορεί να είναι εγωιστής – αν το υποστηρίξεις και αφιερώσεις συνειδητά χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτή η ανάγκη πρέπει να είναι για ένα συγκεκριμένα εξαντλητική σχέση να ακουστεί. Για αυτό προσοχή στις προτεραιότητες και τις επιλογές μας. 

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Η στάση που σου εγγυάται οργασμό

Her News

Σου μιλάω για ανθρωπιά

Her News

Το να κοιτάμε τον ουρανό μας φτιάχνει τη διάθεση

Her News