HerNews.gr
Σχέσεις

Με χώρισε από το πουθενά , τι να κάνω ;

χωρισμός

Αν σε χώρισε ο σύντροφός σου από το πουθενά, σίγουρα θα είσαι τρομερά στεναχωρημένη και απογοητευμένη. Ίσως να νιώθεις και νευριασμένη με τον χωρισμό αυτό, αλλά δεν σε αδικούμε.

Όλοι οι χωρισμοί είναι χάλια, ακόμα κι αν είσαι αυτός που ξεκίνησε τον χωρισμό. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο από το όταν ο φίλος σου σε «αδειάζει» από το πουθενά όταν νόμιζες ότι όλα πήγαιναν καλά. Αν σας συμβεί αυτό, μην απελπίζεστε. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να τα βγάλετε πέρα.

Αποδεχτείτε την απόφαση του

Ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε με τον τρόπο με τον οποίο ο φίλος σας χώρισε αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι συνέβη και ότι η απόφασή του είναι πιθανώς οριστική. Μπορεί να θέλετε να κλάψετε, να κ να ουρλιάξετε, ή πολλά άλλα πράγματα για να επαναστατήσετε ενάντια στον τρόπο που σας ράγισε την καρδιά, αλλά σταματήστε. Είναι σημαντικό όχι μόνο να αποδέχεστε τη γνώμη του αλλά και να τη σέβεστε. Στην τελική , κανείς μας δεν θέλει να είναι με ένα άτομο που φέρεται έτσι.

κλάμα

1 φορά, ρωτήστε

Αν πραγματικά σας ξάφνιασε ο χωρισμός αυτός , έχετε κάθε δικαίωμα να ρωτήσετε τον πρώην φίλο σας γιατί σας φέρθηκε έτσι και τι τον οδήγησε στην απόφασή του. Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε έτοιμες να τον κατηγορήσετε , ή ότι δεν είστε έτοιμες για τσακωμό. Όσο περισσότερο μπορείτε να καταλάβετε γιατί η σχέση δεν λειτουργούσε για αυτόν, τόσο πιο εύκολο θα είναι και να συμβιβαστείτε με αυτό που συνέβη και να προχωρήσετε. Αλλά να θυμάστε, σε μια τέτοια άσχημη συμπεριφορά αξίζει μόνο 1 φορά να προσπαθήσουμε να μάθουμε τι συνέβη.

μόνη

Τα πράγματά του σε εκείνον και εσείς πουθενά

Αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, δεν απομένουν και πολλά που μπορείτε να κάνετε. Με δάκρυα στα μάτια (σίγουρα) μαζέψτε τα πράγματα του και δώστε τα πίσω σε εκείνον. Και μετά από αυτό, εσείς εξαφανιστείτε. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάτε επαφή με όσους τολμούν να σας πληγώσουν έτσι.

Νεότερα Άρθρα

Όσο και να σου λείπει, σταμάτα να τσεκάρεις πόσες ακολουθεί στα social media!

Her News b

Σχέση από απόσταση: Γιατί δεν θα πετύχει

Her News b

Σχέσεις: Ποια είναι τα 3 πιο κοινά προβλήματα;

Her News b