HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Οι άνδρες με αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το καλύτερο σεξ

Κι όμως, τα χαρακτηριστικά του προσώπου και του σώματος στους άνδρες δείχνουν αν κάνουν καλό σεξ! Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι για να καταλάβουμε αν ένας άνδρας κάνει καλό σεξ ή όχι, θα πρέπει να παρατηρήσουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά του και έτσι θα μπορέσουμε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας..

Ποιοι άνδρες κάνουν καλό σεξ;

Mια νέα έρευνα καταλήγει πως υπάρχουν κάποια φυσικά χαρακτηριστικά στους άντρες, σε πρόσωπο και σώμα, που λειτουργούν ως δείκτες στις γυναίκες για τις καλές η κακές επιδόσεις τους στο σεξ.

Η έρευνα έγινε από την OnBuy.com και ζήτησε από 4.550 γυναίκες να αξιολογήσουν και να αναφέρουν τα φυσικά χαρακτηριστικά των αντρών με τους οποίους έκαναν το καλύτερο σεξ της ζωής τους.

Τι έδειξε η έρευνα για τους καλύτερους άνδρες εραστές:

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, το μούσι ήταν το πρώτο και με διαφορά τέτοιο χαρακτηριστικό, καθώς το ανέφερε το 73% των συμμετεχόντων.
Το 71% των γυναικών ανέδειξαν τα καστανά μάτια και όχι τα πράσινα ή τα γαλάζια.

Τα ποσοστά που εντυπωσιάζουν:

Εξίσου υψηλά ποσοστά είχαν τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ στους άνδρες (70% και 62%, αντίστοιχα), αλλά και οι μεγάλες πλάτες σε αυτούς (68%).

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο από όλα όσα έδειξε η έρευνα, είναι πως το 53% των γυναικών δήλωσε πως ο καλύτερος εραστής της ζωής τους είχε μικρά πόδια. 

Και οι.. χειρότεροι εραστές:

Αντιθέτως, στους χειρότερους εραστές, την πρωτιά πήραν οι άνδρες με μεγάλα χέρια (37%) αλλά και έντονα φρύδια (36%).

Νεότερα Άρθρα

Γιατί το «υπέροχο» σεξ με έναν νέο σύντροφο θα μπορούσε να είναι red flag; Οι ειδικοί απαντούν

HerNews ka

5 λόγοι για τους οποίους το πρωκτικό σεξ μπορεί να είναι επώδυνο για εσάς

HerNews ka

Πολλαπλός οργασμός & οι τρόποι που μπορείς να τον ζήσεις

Her News b