HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Σπίτι με το MEGA»: Ο Νίκος Μακρόπουλος υποδέχεται την Άντζελα Δημητρίου

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 21:40, ο Νίκος Μακρόπουλος έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» για μια βραδιά μεγάλων λαϊκών επιτυχιών.

«Σπίτι με το MEGA»  με το Νίκο Μακρόπουλο

Ο Νίκος Μακρόπουλος, ο γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής, κάνει μια αναδρομή στην πολύχρονη καριέρα του και μας θυμίζει μεγάλες επιτυχίες του με τις οποίες έχουμε χορέψει κι έχουμε ερωτευτεί, όπως τα «Πού είσαι», «Θα περνάω καλά», «Τα έχω όλα», «Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα», «Καινούργια πρεμιέρα», «Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης».

Ακόμα, ο Νίκος Μακρόπουλος ερμηνεύει το νέο του τραγούδι «Έχω έρωτα μαζί σου» σε στίχους και μουσική του Βασίλη Δήμα.

Στο «Σπίτι με το MEGA», ο Νίκος Μακρόπουλος συναντά για πρώτη φορά επί σκηνής την Άντζελα Δημητρίου, τη «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού.

Οι δύο ερμηνευτές, που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στο λαϊκό ρεπερτόριο, παρουσιάζουν μία σειρά από ντουέτα-έκπληξη με αξεπέραστες, διαχρονικές επιτυχίες.

Μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο θα τραγουδήσουν επίσης οι φίλοι του:

Stan Αντιπαριώτης, Βασίλης Δήμας, Γιάννης Κρητικός και ο BΟ, βάζοντας ο καθένας το δικό του χρώμα από διαφορετικά είδη μουσικής. Τη βραδιά παρουσιάζει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Μία μουσική βραδιά με κέφι, που μόνο το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι μπορεί να προσφέρει, έρχεται το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 21:40 στο «Σπίτι με το MEGA».

Νεότερα Άρθρα

Αγγελική Ηλιάδη: «Στα πρώτα μου βήματα κάποιοι συνάδελφοι προσπαθούσαν να μην παίζω στα ραδιόφωνα»

Her News b

Γιάννης Ζουγανέλης: «Τα gossip δημοσιεύματα, δεν με αγγίζουν»

Her News

Ηλίας Μαμαλάκης: «Αν δεν είχα μπει αμέσως στην εντατική μπορεί και να είχα τελειώσει»

Her News b