HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τσιμιτσέλης & Γερονικολού στη ρομαντική κωμωδία της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»

Η νέα ρομαντική κωμωδία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 22 Ιανουαρίου.

Η σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» θα κατακτήσει τους τηλεθεατές με το ιδιαίτερο χιούμορ και την ευαίσθητη ματιά της, θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00 και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα από τις 22:00 έως τις 24:00.

Λίγα λόγια για τη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»

Η υποχόνδρια Κατερίνα είναι σίγουρη πως θα πεθάνει σύντομα από το σύνδρομο Χέλγκα, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, μετά τη μαμά της και τη γιαγιά της

Ο γιος του Αντώνη, Αλέξανδρος, διακεκριμένος νευρολόγος κι αυτός, αναλαμβάνει τους ασθενείς του πατέρα του, ανάμεσά τους και την Αικατερίνη Χατζή και την Αιμιλία Χατζή. Στο ραντεβού του με την Κατερίνα κάνει τη διάγνωση. Η Κατερίνα μαθαίνει από τον Αλέξανδρο ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής.

Η Κατερίνα ακούει τη διάγνωση, σχεδόν, με ανακούφιση.

Τόσα χρόνια της έλεγαν ότι είναι υποχόνδρια, όμως αυτή ήξερε πως θα πεθάνει από την αρρώστια της μητέρας της και τώρα επιβεβαιώνεται. Το σοκ παρ’ όλα αυτά τη χτυπάει κι ο μόνος που είναι εκεί για να τη βοηθήσει να το διαχειριστεί είναι ο Αλέξανδρος.

Στο μεταξύ, ο Πέτρος βλέπει μια γυναίκα να βγαίνει από το δωμάτιο του πατέρα του και υποψιάζεται πως έχουν σχέση. Η αλήθεια, όμως, είναι χειρότερη και θα τη μάθει σύντομα.

Η Κατερίνα ανησυχεί για τη μετά θάνατον ζωή: υπάρχει ή δεν υπάρχει; Τελικά, αποφασίζει πως σημασία έχει το τώρα και ξεκινάει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Όταν, όμως, πάει να πάρει τα χρήματα που έχει φυλάξει, την περιμένει μια έκπληξη.

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» – Η ιστορία…

Η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο.

Τώρα, στα 33 της, μαθαίνει από τον Αλέξανδρο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), διακεκριμένο νευρολόγο, ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Όμως, αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται. Αυτό για το οποίο προετοιμαζόταν μια ζωή είναι ξαφνικά μπροστά της και σκοπεύει να το αντιμετωπίσει, όχι απλά γενναία, αλλά και με απαράμιλλη ελαφρότητα.

Η Κατερίνα, που μια ζωή φοβόταν τον θάνατο, τώρα ξεπερνάει μεμιάς τις αναστολές και τους αυτοπεριορισμούς της και αρχίζει, επιτέλους, να απολαμβάνει τη ζωή. Φτιάχνει μια λίστα με όλες τις πιθανές και απίθανες εμπειρίες που θέλει να ζήσει πριν πεθάνει και μία-μία τις πραγματοποιεί…

Ξεχύνεται στη ζωή σαν ορμητικό ποτάμι που παρασέρνει τους πάντες γύρω της:

Από την οικογένειά της και την κολλητή της Κέλλυ (Ελπίδα Νικολάου) μέχρι τον άπιστο σύντροφό της Δημήτρη (Σταύρο Σβήγκο) και τον γοητευτικό γιατρό Αλέξανδρο, αυτόν που έκανε, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, λάθος διάγνωση και πλέον προσπαθεί να μαζέψει όπως μπορεί τα ασυμμάζευτα.

Μια τρελή πορεία ξεκινάει με σπασμένα τα φρένα και προορισμό τη χαρά της ζωής και τον απόλυτο έρωτα. «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» .. Θα τα καταφέρει;

 

Νεότερα Άρθρα

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: Οι ηρωίδες της νέας κωμικής σειράς του MEGA

Her News

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Έσκασε μία ”βόμβα” στις Βρυξέλλες» – Ο λόγος που παραιτήθηκε ο Μισέλ Κλεζ

Her News b

Γιώργος Θεοφάνους: «Καλλιτέχνες ζήτησαν να έχουν μακριά τα καμαρίνια τους και να μην συναντηθούν στη σκηνή ποτέ»

Her News