HerNews.gr
NEWS

Γεωργία Μπίκα: “Όποια κοπέλα έχει κάποιο αντίστοιχο περιστατικό να βγει να μιλήσει”

Γεωργία Μπίκα:Ποιες είναι οι καταθέσεις-καταπέλτης στην υπόθεση βιασμού της συμπρωτεύουσας;

Η Γεωργία Μπίκα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής λόγω του βιασμού που υπέστη σε ένα πάρτι της Θεσσαλονίκης.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά λίγο αφού έκανε την κατάθεση της στο τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου πως “όποια κοπέλα έχει κάποιο αντίστοιχο περιστατικό να βγει να μιλήσει”.

Όλοι αναμένουν με αγωνία την ίδια να μεταβεί στο Δικαστήριο Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να κάνει τη συμπληρωματική της κατάθεση. Θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη που της δείχνει, εκείνη δήλωσε on air ότι “ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του. Η αγάπη που νιώθω και έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να βρω το δίκιο μου”.

Η Γεωργία Μπίκα και η συμπληρωματική κατάθεση

Η  24χρονη θα παραστεί σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, θέλοντας να μιλήσει για μια ακόμη φορά για τις  εφιαλτικές στιγμές που έζησε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Ένας ψυχολόγος θα βρεθεί στο πλευρό της.

Από την άλλη πλευρά, η 17χρονη φίλη της που βρέθηκε στο πάρτι του πολυτελούς ξενοδοχείου θα καταθέσει εκ νέου. Εκείνη εξομολογήθηκε πως είχε ένα κακό προαίσθημα και τόνισε πως “εγώ με το που μπήκα στον χώρο αρχικά δεν ήθελα να κάτσω”.

Οι καταθέσεις δε σταματούν εδώ, αφού στη λίστα θα προστεθούν και άλλα δύο πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της Γεωργίας. Ποια είναι αυτά; O εργοδότης της, Χρήστος Καραθανάσης και ένας φίλος του. Οι δυο τους βοήθησαν την κοπέλα να απομακρυνθεί από το ξενοδοχείο εκείνοι το μοιραίο βράδυ.

Νεότερα Άρθρα

Social Media, επιχειρήσεις και Covid 19

Her News

Μπόρις Τζόνσον: Παντρεύτηκε κρυφά με την Κάρι Σίμοντς

Her News b

Κάρολος: Θα ανοίξει το παλάτι στο κοινό όταν στεφθεί Βασιλιάς

Her News