HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου: “Με κατηγορούν για ξέπλυμα βιαστών”

H Kατερίνα Καινούργιου αντέδρασε έντονα στα άσχημα σχόλια που λαμβάνει.

Η διάσημη παρουσιάστρια δέχεται αρκετά άσχημα μηνύματα και θέλησε να μιλήσει για αυτά ανοιχτά στην εκπομπή της. Ποια ήταν η αφορμή που ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου;

Το πρωί της Πέμπτης 20 Γενάρη αναφέρθηκε στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα εκείνη λαμβάνει συνεχώς μηνύματα, τα οποία την κατηγορούν για “ξέπλυμα βιαστών”. Αυτό συνέβη, διότι τυγχάνει να γνωρίζει ένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Μάλιστα, δε δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά πως:

“Είμαι αρκετά ενοχλημένη. Μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέει, όχι τον βιαστή αλλά τον άλλον που προσκάλεσε στο πάρτι την κοπέλα, δε μπορώ να πω τηλεοπτικά το όνομά του. Επειδή λοιπόν υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες δε σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι φίλος μου. Το ότι εγώ μπορεί να γνωρίζω κάποιους άλλους ανθρώπους και να έχω βρεθεί σε μια παρέα κοινωνικά δέκα φορές πριν κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο και απλά έκατσα να βγάλουμε μια φωτογραφία δε σημαίνει ότι είναι φίλος μου.

Κατερίνα Καινούργιου-hernews

Στο instagram του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν υπήρχαν μόνο με εμένα φωτογραφίες αλλά με πάρα πολλούς καλλιτέχνες, τραγουδιστές, παρουσιαστές. Ξαφνικά εγώ βρίσκομαι και με χαρακτηρίζουν για “ξέπλυμα βιαστών”. Τι λέτε παιδιά; Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, τι σημαίνει αυτό, ότι γνώριζα τα αίσχη τους; Όπως και εσείς όταν πηγαίνετε στα θέατρα”.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να προσθέσει ότι:

“Ούτε γνώριζα τι αίσχη έκανε ο συγκεκριμένος και τι πάρτι διοργάνωνε ούτε καλέστηκα ποτέ σε κανένα πάρτι. Δε ξέρω τι κάνει ο άλλος όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού του, ούτε ήταν κανένας κολλητός μου φίλος. Τον έχω δει δέκα φορές σε μια κοινή παρέα. Τέλος. Σας παρακαλώ πολύ επειδή οι θέσεις μου είναι ξεκάθαρες, μην συνεχίζετε να το κάνετε αυτό”.

Στην τελική υπάρχουν φωτογραφίες και με άλλους, δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο χρησιμοποιείται παντού το όνομά μου. Αν αποδειχθεί ότι το έχει κάνει αυτός, να σαπίσει στη φυλακή και αυτός και οι βιαστές. Είμαι πολύ killer με αυτά τα θέματα, ούτε οικογένεια υπολογίζω”.

Κατερίνα Καινούργιου-hernews

 

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Κυανός: «Δεν μπορώ να βρω τις ενέσεις μου για το σάκχαρο γιατί όλοι κάνουν δίαιτα και τις παίρνουν»

HerNews ka

Η Καλομοίρα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται: «Αν ήμουν 18 ετών μπορεί να είχα αυτοκτονήσει»

HerNews ka

Σπύρος Δημητρίου για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν είναι ο μοναδικός χωρισμός που είχα στη ζωή μου, υπήρξαν & πιο επίπονοι χωρισμοί»

HerNews ka