HerNews.gr
Μόδα

Φούστα mini: Οι χρυσοί κανόνες για να την φορέσεις

skirt

Η κοντή φούστα, θα φορεθεί πάρα πολύ και φέτος. Ποιοι είναι οι κανόνες όμως που πρέπει να ακολουθήσεις;

Όλες αγαπάμε τις κοντές φούστες, και δεν πρέπει να φοβόμαστε να τις φοράμε. Είναι ένα κομμάτι της ντουλάπας μας που μπορεί να μας συνοδέψει από το πρωί έως το βράδυ με το σωστό styling. Δεν έχει σημασία αν έχουμε ψηλά ή πιο κοντά πόδια. Αν είμαστε αδύνατες ή πιο juicy. Σημασία έχει να χαιρόμαστε που τις φοράμε και να ακολουθούμε τους βασικούς της κανόνες.

Όλα για το σωστό «κοντό»

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις ψηλές γυναίκες, διότι όσες έχουν ψηλά πόδια, ένα συγκεκριμένο μήκος θα φαίνεται ακόμα πιο κοντό σε εκείνες. Το στρίφωμα σας δεν χρειάζεται να είναι τόσο ψηλό ώστε να διατρέχετε τον κίνδυνο να φανούν τα εσώρουχά σας κάθε φορά που κάθεστε.  Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε , ότι πάντα πρέπει να φοράτε ένα άνετο εσώρουχο μέσα από τις φούστες σας. Ιδανικά είναι αυτά που δεν έχουν ραφές και που αγκαλιάζουν τα οπίσθια μας. Ψάξτε για φούστες που φτάνουν περίπου τρεις ίντσες πάνω από το γόνατο για να είναι το σωστό κοντό για το σώμα σας.

κοντό

Κοντή φούστα vs Μακρύ πανωφόρι

Ο συνδυασμός καμπαρντίνας ή ενός αρκετά μακρύ μπλέιζερ και της  μίνι φούστας δίνει την ψευδαίσθηση πρόσθετης κάλυψης χωρίς να καλύπτετε πραγματικά τα πόδια σας. Ο σκοπός του μίνι είναι η ανάδειξη των ποδιών μας, και ενώ αρχικά μπορεί να σκέφτεσαι ότι ένα μακρύ πανωφόρι θα χαλάσει αυτή την εικόνα, σε διαβεβαιώνουμε ότι θα την κάνει ακόμα πιο σέξι.  

skirt

Η δύναμη της μονοχρωμίας

Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα καλό κόλπο για τις μικροκαμωμένες γυναίκες. Το να φορέσετε σε ίδια απόχρωση ένα μονόχρωμο μπλουζάκι πάνω από μια μονόχρωμη φούστα βοηθά να μακρύνετε τον κορμό σας και να εξασφαλίσετε ότι οι αναλογίες σας φαίνονται σωστές παρά το ψηλό στρίφωμα. Άλλο ένα tip για να επιμηκύνεις τη σιλουέτα σου είναι να  επιλέξεις μπότες (κατά προτίμηση με ίσιο ή χαμηλό τακούνι) σε απόχρωση καφέ ή μπεζ που είναι κοντά στον τόνο του δέρματός σας. Θα δώσει την εντύπωση ότι έχετε ακόμα πιο μακριά πόδια.

μονόχρωμο

Αθλητικό και πάλι αθλητικό

Οι φούστες του τένις ήταν μια σημαντική τάση το 2021, αλλά αναμένουμε ότι θα είναι και στην άνοιξη/καλοκαίρι του 2022. Ευτυχώς, είναι απίστευτα εύκολο να τις φορέσεις! Συνδύασε την με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και ένα ελαφρύ πλεκτό μπλουζάκι. Αν θέλεις να δώσεις μια παραπάνω λάμψη σε αυτό το αθλητικό στυλ με φούστα επέλεξε χρυσά διακριτικά κοσμήματα.

αθλητικό

 

Ακολουθώντας αυτούς τους χρυσούς κανόνες, είστε έτοιμες να φορέσετε τις κοντές σας φούστες, με αυτοπεποίθηση και χάρη! 

Νεότερα Άρθρα

Οι must τρόποι για να φορέσεις το σακάκι σου όπως τα fashion icons

Her News

Πως να φορέσεις το ζιβάγκο σου με στυλ

Her News

Must have κοσμήματα που χρειάζεται κάθε γυναίκα

Her News