HerNews.gr
Σχέσεις

Μήπως σε απατάει; Αυτά είναι τα σημάδια

τσακωμός

Έχεις υποψίες ότι ίσως ο σύντροφός σου σε απατάει ; Μπορεί όλα να είναι στο μυαλό μας, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια σημάδια που μπορούν να μας ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Πως θα καταλάβεις αν σε απατάει ;

Σίγουρα δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, και αν έχει αρχίσει να πιστεύεις ότι υπάρχει κάποια άλλη στην ζωή του συντρόφου σου τότε μπορεί και να συμβαίνει. Μην βιαστείς όμως να βγάλεις συμπεράσματα αν δεν έχεις αποδείξεις. Οι αποδείξεις μπορεί να είναι βέβαια δύσκολο να βρεθούν αλλά μπορείς να βοηθηθείς μέσα από κάποια σημάδια.

 

Είναι διαρκώς απασχολημένος

Αυτό είναι το κλασικό σημάδι ότι θα μπορούσε ο σύντροφός σου να σε απατάει. Εάν είναι πάντα πολύ απασχολημένος που δεν μπορεί να σας δει, να σας τηλεφωνήσει ή να οδηγήσει τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο, τότε έχετε κάθε δικαίωμα να είστε καχύποπτες, ειδικά αν δεν είχε ποτέ ξανά τόσο ταραχώδες πρόγραμμα. . Είναι η ξαφνική αλλαγή στον τρόπο ζωής του που μας «χτυπάει» προειδοποιητικά καμπανάκια, οπότε δώστε προσοχή σε τυχόν άλλα σημάδια ότι κάτι συμβαίνει μαζί του για να επιβεβαιώσετε τις υποψίες σας.

απιστία

Έχει απατήσει στο παρελθόν

Ίσως ανησυχείτε ότι πρόκειται να σας απατήσει επειδή έχει ιστορικό απάτης με προηγούμενους συντρόφους του. Από τη μία πλευρά, μπορεί να φοβάστε ότι η ιστορία θα επαναληφθεί, αλλά από την άλλη, ο φίλος σας μπορεί να έχει μάθει από αυτό που συνέβη και αυτό που έκανε. Αν γνωρίζετε από τον ίδιο ότι έχει φερθεί έτσι στο παρελθόν τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αν όμως δεν το έχει παραδεχτεί και το γνωρίζετε από αλλού, τότε είναι λογικό να φοβάστε

απάτη

Λέει ψέματα

Αν τον πιάσατε να σας λέει ψέματα τότε τα πράγματα είναι σοβαρά. Οι σχέσεις βασίζονται στην ειλικρίνεια και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές. Ειδικά αν σας λέει ψέματα για το που βρίσκεται, και τι κάνει, σίγουρα προσπαθεί να κρύψει κάτι.

 

Νεότερα Άρθρα

Ένα γράμμα σε εκείνον που πλήγωσε την κολλητή μου

HerNewskl

Κανόνας Μη Επαφής: Ο No1 τρόπος για να τον ξεπεράσεις

Her News b

Αν δεν βρεις μήνυμα του όταν ξυπνήσεις, μάλλον γνωρίζεις μέσα σου την απάντηση…

HerNewskl