HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ: Ζήτα επιτέλους αυτό που θες

Το “ζήτα επιτέλους αυτό που θες” θα πρέπει να γίνει το νέο σου μότο στο σεξ! Ξέρεις πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα για εσένα ,στην σεξουαλική σου ζωή ,αν απλά ζητούσες αυτό που πραγματικά θες;

Έχει τύχει σε όλες μας στην σεξουαλική επαφή να μην είμαστε 100% ικανοποιημένες. Πόσες φορές την ώρα αυτή της επαφής θες απλά να φωνάξεις να αλλάξει κάτι στη τακτική του ο σύντροφός σου ; Μέσα σου βαθιά ξέρεις ότι αν το κάνεις, θα νιώσεις ακριβώς αυτό που θες. Αλλά δεν το κάνεις. Εμείς λοιπόν σου λέμε ότι πρέπει επιτέλους να μάθεις να ζητάς αυτά που θες στο σεξ. Το αποτέλεσμα, δεν θα σου δώσει μόνο ικανοποίηση..

sex

Για να το ζητήσεις πρέπει να το ξέρεις

Νιώστε αρχικά άνετα με τις σεξουαλικές σας επιθυμίες. Εξερευνήστε τον εαυτό σας και δείτε τι θα σας κάνει να νιώσετε αυτή την ηδονή που όλοι ψάχνουμε Σκεφτείτε το λοιπόν: Ποια είναι τα συναισθήματα που λαχταράτε κατά τη διάρκεια του σεξ; Πώς θα μπορούσε ο σύντροφός σας να κάνει αυτά τα συναισθήματα πραγματικότητα; Αν λοιπόν έχετε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, τότε σίγουρα ξέρετε και είστε έτοιμες να ζητήσετε αυτό που θέλετε στο σεξ.

hug

Για να το ζητήσεις πρέπει να το ανταποδώσεις 

Δεν είστε μόνο εσείς που έχετε επιθυμίες στο σεξ. Πρέπει πάντα να ικανοποιείτε και τον σύντροφό σας. Δεν γίνεται να θέλουμε μόνο εμεις να εκπληρώνονται οι επιθυμίες μας. Η σεξουαλική επαφή πρέπει να είναι μια σχέση “παίρνω και δίνω”. Μιλώντας για το πώς θέλει ο καθένας από εσάς να αισθάνεται μπορεί να  ξεκινήσει μια πορεία προς την  καλύτερη σεξουαλική επικοινωνία. Μπορεί να είναι περίεργο στην αρχή, αλλά το συνιστώ πραγματικά. Το να κάνετε αυτή τη συνομιλία – και να την κάνετε συνέχεια, γιατί τα “θέλω” αλλάζουν – μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο βήμα για να κατανοήσετε πραγματικά το σώμα σας, να ξεπεράσετε τη ντροπή και να έχετε τη σεξουαλική ζωή που θέλετε. 

Νεότερα Άρθρα

Σεξ κατά τη διάρκεια περιόδου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και τι πρέπει να προσέξετε

HerNews ka

Πες μου την δεκαετία σου να σου πω την ώρα που θα κάνεις σεξ!

Her News b

Σεξ στην παραλία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Her News b