HerNews.gr
Σχέσεις

«Αποστολή μηνύματος»: 3 τρόποι για να μη στείλεις

texting

Πόση ώρα κοιτάς το «αποστολή μηνύματος» και δεν ξέρεις τελικά τι να κάνεις; Θα σου πούμε εμείς. Αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος , και αν εκείνος δεν στέλνει, μην πατήσεις το πολυπόθητο «αποστολή μηνύματος». 

Το έχεις σκεφτεί πολύ, έχεις γράψει το μήνυμα, το έχεις διαγράψει και το έχεις ξαναγράψει. Δεν πατάς το κουμπί της αποστολής, και κάθεσαι και το σκέφτεσαι ώρες ολόκληρες. Και ενώ σκέφτεσαι αν θα στείλεις, σε βασανίζει και το γεγονός ότι εκείνος δεν έχει στείλει. Ας μην γελιόμαστε, αν ήθελε ξέρεις πολύ καλά ότι θα έστελνε. Ο πειρασμός είναι μεγάλος, γιατι σου αρέσει να μιλάς μαζί του. Σε όλες μας αρέσει. Αλλά είναι αυτή η στιγμή που πραγματικά δεν πρέπει να στείλεις, γιατί πραγματικά δεν αξίζει να στείλεις. Πως όμως θα σου φύγει η σκέψη αυτή από το μυαλό, και πως τελικά θα το αποφύγεις;

Κάνε διάλειμμα από τα social media

Έστω και για λίγο πες όχι στο κινητό και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κρατώντας το μυαλό σου απασχολημένο με άλλες ασχολίες. Καθάρισε το σπίτι, φτιάξε την ντουλάπα σου, δες μια ταινία, ξεκίνα μια τηλεοπτική σειρά, βάλε μουσική και χόρεψε. Αυτά όλα ποτελούν πρακτικές που «τρώνε» χρόνο, αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι δηλαδή! Είναι και μια ευκαιρία να κάνεις γενικά ένα διάλλειμα, όχι μόνο από αυτόν.

text

Δουλειά vs Υποχρεώσεις vs Διάβασμα

Η εργασία που ποτέ δε φιλοτιμήθηκες να τελειώσεις, οι υποχρεώσεις που περιμένουν ή η δουλειά σου πάντα θα βρίσκονται εκεί να σε περιμένουν. Εκτελώντας αυτές τις προτεραιότητες και κάνοντας πράγματα που σε πάνε ένα βήμα μπροστά θα σε γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και θα βάλεις για ύπνο την ανάγκη αυτού του μηνύματος. Ναι ξέρουμε πόσο θέλεις να στείλεις, αλλά για σκέψου.. Μήπως οι παραπάνω ασχολίες είναι τελικά σημαντικότερες; Φυσικά και είναι! 

message

Σκέψου λογικά

Και να στείλεις τι θα κερδίσεις; Θα νιώθεις ότι σου μιλάει με το ζόρι. Πραγματικά δεν αξίζει να χάσεις χρόνο. Ξέρεις πολύ καλά ότι όσο ήθελε να σου μιλάει, σου μιλούσε. Μην ρίχνεις εσύ τα μούτρα σου για ένα μήνυμα. Αν στην τελική θέλει, θα σε ψάξει. 

 

Νεότερα Άρθρα

Οι σωστοί άνθρωποι στη ζωή μας έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά

Her News

«Διαζύγιο ύπνου»: Είναι καλή ιδέα να έχετε ένα ξεχωριστό δωμάτιο για να βελτιώσετε τον ύπνο σας όπως η Κάμερον Ντίαζ;

HerNews ka

Είναι κατάλληλος για σχέση ή οχι;

Her News b