HerNews.gr
Social News

Πάολα Φωκά: Είναι ερωτευμένη – Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

Μια από τις ωραιότερες φάσεις στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως διανύει η αγαπημένη τραγουδίστρια Πάολα. Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! η Πάολα έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Λάζαρου Βαφειάδη.

Ποιος είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια και ο Λάζαρος Βαφειάδης τους τελευταίους μήνες έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση.
Μάλιστα, από τότε που η Πάολα διέκοψε τις εμφανίσεις της στην Πύλη Α της Θεσσαλονίκης – λόγω των νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού -βρίσκεται στην Κρήτη, στο πλευρό του αγαπημένου της συντρόφου.

Ο Λάζαρος Βαφειάδης, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο όπου έχει ξενοδοχείο αλλά και καταστήματα εστίασης.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της τραγουδίστριας δηλώνουν στο περιοδικό ΟΚ! ότι πρόκειται για μια σχέση που έχει όλα τα φόντα για να αντέξει στον χρόνο καθώς πρόκειται για ένα ζευγάρι που ταιριάζει πολύ.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, καθώς θέλει να διατηρήσει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Η Πάολα Φωκά, ήταν ως γνωστόν παντρεμένη με τον Φώτη Ζογλοπίτη, με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη, την Παολίνα, όταν η Πάολα ήταν μόλις 21 ετών.

Η 18χρονη Παολίνα είναι τόσο όμορφη όσο και η μαμά της!

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Με το σκάφος του στις φωτιές στο Πευκί Ευβοίας

Her News b

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Βίντεο με τα τρυφερά φιλιά τους στο ταξίδι του μέλιτος

Her News b

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Aυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στο μωρό τους!

HerNewskl