HerNews.gr
Ελλάδα

Συγκλονίζει η κατάθεση της 17χρονης για τον ιερέα βιαστή: «Έκλαιγα κάθε μέρα από τον φόβο μου»

Οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σχετικά με τη δράση του ιερέα ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού μέσα στον ιερό ναό, όπου λειτουργούσε στα Κάτω Πατήσια. Με βάση όσα αποκάλυψε η ανήλικη στους αστυνομικούς ο ιερέας, που είναι πατέρας τριών παιδιών, τη βίαζε μετά από κάθε εξομολόγηση.

Ενα εφιάλτη ζούσε η 17χρονη κοπέλα από τα Κάτω Πατήσια η οποία έπεσε θύμα βιασμού από τον 37χρονο ιερέα μέσα στην εκκλησία.

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας από τη νοσηρή δράση του ιερέα προκαλούν ανατριχίλα καθώς ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει βιάσει το παιδί 7 φορές ενώ την εκβίαζε με «ροζ» βίντεο ώστε να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Μέσα σε 17 σελίδες περιέγραψε στην κατάθεσή της η ανήλικη όσα τρομακτικά και σοκαριστικά βίωσε το κορίτσι στα χέρια του ιερέα.

Μάλιστα η κατάθεση της κοπέλας σταμάτησε δύο φορές, διότι η αστυνομικός που έπαιρνε την κατάθεση ακούγοντας όλα αυτά ξεσπούσε σε κλάματα.

Την ίδια στιγμή άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην είσοδο του ναού που λειτουργούσε ο ιερέας, ενώ σήμερα αναμένεται να καταθέσει κι άλλη μία κοπέλα στο τμήμα ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι μετά τον βιασμό είχε δεχθεί εκβιασμό από τον ιερέα και υπάρχει βιντεοσκοπημένο υλικό, με το οποίο ο ιερέας την απειλούσε και της ζητούσε να ξαναβρεθούν για να μην το δώσει στους οικείους της. Ο κατηγορούμενος δεν δίστασε να της ζητά γυμνές φωτογραφίες ενώ στη συνέχεια της έστελνε και αυτός γυμνές φωτογραφίες και πορνογραφικό υλικό. 

Νεότερα Άρθρα

«Έρχονται» οι ανακοινώσεις για το ρεύμα: Κονδύλι 2 δισ. για την επιδότηση των λογαριασμών

Her News b

Συνελήφθη 58χρονος για εμπρησμό στην Ηλεία

Her News

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Φωτιά» το πόρισμα της ψυχολόγου – «Έβλεπε τα παιδιά της ως ναρκισσιστική προέκτασή της»

Her News b