HerNews.gr
Μόδα

Πώς θα φορέσεις σωστά το σκουφάκι σου – Τα tips που πρέπει να ξέρεις

Με το χιόνι και το κρύο, το σκουφάκι έχει γίνει η απαραίτητη λεπτομέρεια στο outfit μας. Δίνει απίθανο στυλ, είναι cute, τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, το βρίσκουμε σε φοβερά χαμηλές τιμές και το πιο σημαντικό… μας ζεσταίνει!

Όσες λατρεύουμε το σκουφάκι, σίγουρα δεν έχουμε μόνο ένα! Πως θα το φορέσουμε όμως σωστά;

Φέτος τον χειμώνα μπορούμε να φορέσουμε το σκουφάκι μας παντού, αρκεί να το συνδυάσουμε με τους σωστούς τρόπους. Είτε ντυθείς chic,είτε casual μπορείς να φορέσεις αυτό το cozy αξεσουάρ και να ξεχωρίσεις μέσα στο κρύο.

Το σκουφάκι ένα υπέροχο fashion αξεσουάρ, μάθε λοιπόν εύκολους και έξυπνους τρόπους να το ενσωματώσεις στα χειμερινά σου look:

 Αν έχεις σχετικά κοντά μαλλιά, δημιούργησε ένα ενδιαφέρον look σπρώχνοντας τα μαλλιά σας προς τη μία πλευρά. Αν έχεις μακριά και ίσια μαλλιά, κατέβασε το σκουφάκι αρκετά χαμηλά, σχεδόν μέχρι τα φρύδια. Έτσι θα έχεις μια χαριτωμένη και ανέμελη εμφάνιση.

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, άσε τις μπούκλες να πέσουν χαλαρά στο πρόσωπο, χωρίζοντας τα υπόλοιπα μαλλιά σε τμήματα. Aν έχεις φράτζες μπροστά μην τις κρύψεις, αλλά σήκωσε το σκουφάκι ελαφρώς πιο πίσω.

Μια μέρα που δεν προλαβαίνεις να λούσεις τα μαλλιά σου και δεν στρώνουν, φόρεσε το σκουφάκι σου και κάλυψε τα. Επέλεξε χρώματα που είναι αντίθετα με το χρώμα των μαλλιών σου. Μια γυναίκα με μαύρα μαλλιά καλύτερα να βάλει ένα μπεζ, λευκό ή και κόκκινο σκουφάκι, αντί για μαύρο.

Άσε τα μαλλιά σου να πέφτουν δεξιά κι αριστερά κάτω από το σκουφάκι σου.. Αυτό  κάνουν και όλες οι celebrities. Οι influencers ξέρουν γι’ αυτό έχουν πάντα να σου κάνουν μια πρόταση και να σε πείσουν να την τολμήσεις ακόμα και αν την θεωρείς εκκεντρική.

Αν το πρόσωπό σου είναι γεμάτο, προτίμησε σκουφάκια με όγκο στο πίσω μέρος. Φόρεσε στραβά τον σκούφο σου για να αναδείξεις το στυλ σου.

Μπορείς να φορέσεις τον σκούφο σου από το πρωί ως το βράδυ, με παλτό, μπουφάν, σακάκια και δερμάτινα jackets. Επελεξε ένα έντονο χρώμα, αν έχεις διαλέξει ένα μονόχρωμο outfit. Κολάν, αθλητικά παπούτσια και over size μπουφάν είναι ότι πρέπει για  το cozy σκουφάκι σου.

Να ξέρεις πως το styling θέλει φαντασία και τόλμη γι’ αυτό δεν έχεις παρά να πειραματιστείς με όσα έχεις στη γκαρνταρόμπα σου και να ανακαλύψεις νέα outfit που θα πάνε την εμφάνισή σου ένα βήμα παρά πέρα.

Τα ωραιότερα σκουφάκια και όχι μόνο, θα βρείς στο κατάστημα NINA SHOP !

https://www.ninashop.gr/

Μυκάλης 30, Νέα Σμύρνη

Τηλ210.9324.142

Facebookhttps://www.facebook.com/Ninashopneasmirni

Instagramhttps://www.instagram.com/ninashopunderwear/

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Τo iconic φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα της Barbie

HerNewskl

Το 2024 θα αντικαταστήσουμε τα παντελόνια με αυτό το ultra-chic trend της φούστας

HerNews ka

Loungewear: Τον καιρό της καραντίνας το αγαπήσαμε όσο τίποτα

Her News