HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Τούνη: “Είμαι θύμα του cyber bullying και γνωρίζω απόλυτα αυτό το συναίσθημα”

Ιωάννα Τούνη-hernews

H Ιωάννα Τούνη βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Οι χρηστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατηγορούν ασταμάτητα τους infuencers και η Ιωάννα Τούνη, η βασίλισσα του Instagram θέλησε να πάρει θέση. Πιο συγκεκριμενα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δέχθηκαν αρνητικά και υβριστικά σχόλια από χρήστες των social media με αφορμή την υπόθεση βιασμού της Θεσσαλονίκης. Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη έκανε τα δίκα της αιχμηρά σχόλια, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στον Ηλία Γκιώνη.

Ιωάννα Τούνη-hernews

H Ιωάννα Τούνη και τα σχόλια της

Πιο συγκεκριμένα εκείνη έγραψε ότι:

“Το διαδικτυακό bullying είναι η μάστιγα του σήμερα και μπορεί να σε διαλύσει ψυχολογικά, συναισθηματικά, κοινωνικά και με κάθε άλλο τρόπο. Έχω υπάρξει και εγώ -και συνεχίζω να είμαι δυστυχώς- θύμα του #cyber_bullying και γνωρίζω απόλυτα αυτό το συναίσθημα… Εύχομαι σε όλους να μη βρεθούν ποτέ σε αυτή τη δυσάρεστη θέση…

Παιδιά, η κοινωνία που ζούμε θα γίνει καλύτερη όταν ξεκινήσουμε διορθώνοντας τους εαυτούς μας! Αδιανόητο μου φαίνεται που ο κόσμος κατευθύνεται και φανατίζεται τόσο εύκολα από ανθρώπους ανάξιους ψεύτες και υποκριτές!

Ανθρώπους που δηλώνουν “σωτήρες” και “ακτιβιστές” και το μόνο που έχουν να προσφέρουν στην πραγματικότητα, είναι ξεκατίνιασμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Από τα 10 που λέει, τα δυο ισχύουν… όσο καλό πήγαν να κάνουν στην αρχή άλλο τόσο περισσότερο κακό έκαναν στη συνέχεια!!! Κακό ανεπανόρθωτο, σε ανθρώπους που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα!!!

Ιωάννα Τούνη για Βρισηίδα Ανδριώτου: "Τελευταία φορά που αναφέρομαι στο όνομά της"

Ο ακτιβισμός λοιπόν παιδιά, επιτάσσει να είσαι πάντα με το καλό, να στηρίζεις όσους σε χρειάζονται, να συμμετέχεις σε εθελοντικές δράσεις, να αγαπάς έμπρακτα, να έχεις αξίες. Το μίσος δεν είναι ακτιβισμός. Το να θες να ανέβεις επίσης πτωμάτων λέγοντας ψέματα και αποπροσανατολίζοντας από τα αληθινά προβλήματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ!! Είναι κομπλεξισμός!

Κομπλεξισμός και κακία για όσα οι άλλοι κατάφεραν να έχουν στη ζωή τους -με την αξία τους- που εσύ δεν έχεις. Είναι η απόλυτη υλοποίηση της έννοιας “να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα”! Νομίζω είναι καιρός να σταματήσει το διαδικτυακό bullying… ας ξεκινήσουμε από τώρα!”.

Ιωάννα Τούνη-hernews

 

 

Νεότερα Άρθρα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Γιατί λέει συνέχεια “όχι” στο να είναι κριτής σε Τalent Show;

Her News b

Ρούλα Ρέβη: Η ανάρτηση για τα πρόωρα δίδυμα μωρά της συγκινεί

Her News

Έλλη Στάη: Ο λόγος που δεν κατάφερε ποτέ να κάνει ψυχοθεραπεία

HerNews ka