HerNews.gr
Ελλάδα

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Μεγάλα προβλήματα στην Αττική – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Ελπίδα», που σαρώνει ήδη αρκετές περιοχές ς ενώ τις επόμενες ώρες θα κάνει αισθητή την παρουσία της σχεδόν σε όλη τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχοπτώσεις, το τσουχτερό κρύο και τις πυκνές χιονοπτώσεις. Αποσύρονται από την κυκλοφορία άμεσα όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», προκειμένου να φτάσουν στα αμαξοστάσια.

Σε πλήρη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» η οποία από χθες το βράδυ έχει αρχίσει να σαρώνει τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τα χιόνια, τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» χειροτερεύει τις επόμενες ώρες. Μεγάλα προβλήματα στην Αττική – Ποιοί δρόμοι είναι κλειστοί λόγω χιονιού.

Πολύ μεγάλα είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στην Αττική Οδό από την κακοκαιρία «Ελπίδα». Μάλιστα, η Πυροσβεστική έκανε αίτημα να κλείσουν άμεσα όλες οι είσοδοι. 

Έκλεισε η Λεωφόρος Κατεχάκη απο την κακοκαιρία

Πριν λίγη ώρα, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα» διακόπηκε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου στην Ηλιούπολη και στα δύο ρεύματα από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου προς την περιφερειακή Καρέα.

Οι εικόνες από την Αττική Οδό δείχνουν το μέγεθος που έφερε η κακοκαιρία με τα αυτοκίνητα να είναι ακίνητοποιημένα λόγω του ισχυρού χιονιά.

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» όλα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για την άμεση αποκατάσταση την ηλεκτροδότησης όπου παρουσιαστούν ζητήματα. Οι καταναλωτές μπορούν να καλούν δωρεάν στη νέα τηλεφωνική γραμμή 800 400 4000 για βλάβες από το κινητό ή το σταθερό τους.

Νεότερα Άρθρα

Κρανίδι: Ένας δρομέας διανύει 100χλμ. για τους αγωνιστές της Επανάστασης

Her News b

«Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ» φωνάζουν στην Ρούλα Πισπιρίγκου

Her News b

Ακρίβεια: «Χρυσή» η χωριάτικη σαλάτα – Μέχρι & 26 ευρώ στα νησιά

HerNews ka