HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

5 στάσεις του σεξ για να ζεστάνετε την νύχτα σας

sexy

Οι στάσεις του σεξ που προτιμάτε μπορεί να διαφέρουν. Ποιες είναι όμως αυτές που θα σας κάνουν να ζεσταθέιτε αυτόν τον κρύο χειμώνα. 

Αυτό που κάνει μια στάση σεξ να αξίζει και να θεωρείται μια από τις καλύτερες στάσεις σεξ είναι πραγματικά υποκειμενικό. Όλοι έχουμε διαφορετικές σεξουαλικές φαντασιώσεις, επιθυμίες και προτιμήσεις στην τελική.  Εξαρτάται επίσης από το τι θέλετε από το σεξ. Όταν όμως θέλετε να ζεστάνετε λίγο παραπάνω την νύχτα σας, αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις του σεξ:

Sideways

Εδώ έχουμε την έκδοση πρόσωπο με πρόσωπο του spooning — έτσι ώστε να είστε πολύ κοντά συν το πρόσθετο πλεονέκτημα της δυνατότητας να κοιτάζετε ο ένας στα μάτια του άλλου, κάτι που λείπει από το spooning. Με το άγγιγμα και την οπτική επαφή, οι ειδικοί συμφωνούν ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες στάσεις σεξ για να ζεσταθείτε, και να ερθετε πιο κοντά

sex

Flatiron 

Αυτή η στάση αποτελεί μια εξελιγμένη έκδοση του κλασσικού doggy style. Αλλά αυτή η εκδοχή είναι πολύ καλύτερη. Ξεκινήστε ξαπλώνοντας στο στομάχι σας.  Στη συνέχεια, βάλτε τον σύντροφό σας να τοποθετηθεί ανάμεσα στα πόδια σας για να διεισδύσει. Αυτό που έχει η συγκεκριμένη στάση είναι ότι με αυτή την τροποποίηση υπάρχει περισσότερη επαφή, και ο σύντροφός σας μπορεί τατυτόχρονα να έχει απεριόριστη επαφή με την πλάτη σας, και τον λαιμό σας. 

Butterfly 

Αυτή η στάση θέλει αρκετή δύναμη και αντοχή. Πρέπει να ξαπλώσετε μπορούμητα με την πίσω όψη σας να εξέχει από την άκρη του κρεβατιού, ενώ ο σύντροφός σας πρέπει να πιέσει όλο του το σώμα πάνω σας. Αν και όπως αναφέρθηκε χρειάζεται σαν στάση δύναμη και από τους 2 σας, θα δείτε πόσο εύκολα θα τονωθεί το σημείο G σας. 

Lotus

Ο σύντροφός σας πρέπει να κάθεται οκλαδόν και εσείς από πάνω του έχοντας τυλίξει τα πόδια σας γύρω του. Πρόκειται για μια πολύ ρομαντική στάση του σεξ καθώς έχει άμεση οπτική επαφή. Με τους 2 συντρόφους να είναι πρόσωπο με πρόσωπο , η στάση αυτή θα χτυπήσει όλα τα σωστά.. σημεία.

couple

69

Παρεξηγημένη στάση, αλλά αν ξέρετε να την κάνετε σωστά, θα σας ζεστάνει..ανεπανάληπτα. Το καλύτερο σε αυτή την στάση, είναι η ευελιξία, και η ευλυγισία ( άν τυχαίνει να έχεις ). Είναι το κλασσικό πράδειγμα του ότι δίνεις παίρνεις, και δεν χρειάζεται να μείνετε μόνο εκεί. 

Ό,τι και αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε, μην ξεχάσετε το βασικό συστατικό, την φαντασία!

Νεότερα Άρθρα

Κόλπος & σεξ: Πώς να τον προστατεύσω μετά από έντονη σεξουαλική δραστηριότητα

Her News

Σεξ: Αυτά είναι τα 3+1 είδη οργασμού στις γυναίκες

Her News

Υπάρχει ερωτική σχέση χωρίς σεξ;

Her News