HerNews.gr
Σχέσεις

Dating Apps: 3 βήματα προς την επιτυχία

app

Τα dating apps έχουν κάνει την μεγάλη εμφάνιση τους τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι ντροπή να τα χρησιμοποιείς και έχουμε δει να γεννιούνται μεγάλοι έρωτες μέσα από αυτά. 

Αν λοιπόν πήρες την απόφαση να κατεβάσεις ένα dating app στο κινητό σου, για νέες γνωριμίες, τότε πρέπει να προετοιμαστείς ανάλογα. Θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα , για να έχεις επιτυχίες μέσα στην εφαρμογή και έξω.. στην ζωή. 

Μόνο αλήθειες

Το πρώτο βήμα είναι να λες μόνο αλήθειες.Μίλα για τον εαυτό σου και αποκάλυψε τα πραγματικά στοιχεία του χαρακτήρα και της ζωής σου. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να σε γνωρίσει ο άλλος από το να έχεις μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια για σένα. Αντίστοιχα θα πρέπει να ζητάς και εσύ ειλικρίνεια από το match που θα κάνεις. Αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να μην απογοητευτεί κανείς από τους δύο μόλις έρθει η ώρα να γνωριστείτε από κοντά.

online

Υπάρχουν πολλές πορτοκαλιές..

Το δεύτερο βήμα είναι να μην απαγοητευτείς με την πρώτη.Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις πολλά  ραντεβού μέχρι να συναντήσεις τον έναν και μοναδικό  θα είναι ο ιδανικός για σένα. Το σημαντικό είναι να μην απογοητευτείς αν ο πρώτος που θα επιλέξεις να βγεις, δεν είναι αυτός που περίμενες και ήθελες. Οι φωτογραφίες πολλές φορες ξεγελούν, το ξέρεις και εσύ, ειδικά αν έχεις αποθηκευμένα φίλτρα.  Ή μπορεί και να μην έχετε χημεία από κοντά. Το θέμα είναι ένα: να μη σταματήσεις  να ελπίζεις. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές, δώσ’ τους μια ευκαιρία. Αν δε λειτουργήσει το πρώτο ραντεβού,δεν πειράζει. Πες ένα thank you, next και προχώρα.

dating

Ό,τι δίνεις , παίρνεις

Το τρίτο βήμα είναι να είσαι τίμια, και να θυμάσαι ότι ό,τι κάνεις θα στο κάνουν.Κάτι που συμβαίνει συχνά, είναι να κανονίζετε ένα ραντεβού και ο ένας από τους δύο να μην εμφανίζεται ποτέ. Μη γίνεις ένα από αυτά τα άτομα! Θυμήσου ότι πίσω απ΄ολα τα  μηνύματα βρίσκεται ένας πραγματικός άνθρωπος που μπορεί να έχει αληθινά και έντονα συναισθήματα για σένα. Γι’ αυτό, μη φερθείς ποτέ με τρόπο που δε θα ήθελες να φερθούν σε σένα. Να θυμάσαι ότι το κάρμα επιστρέφει πάντα συμπεριφορές!

Νεότερα Άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να κοιμάστε θυμωμένοι με τον σύντροφό σας;

Her News

Situationship: Ένας από τους πιο τοξικούς όρους στο dating!

HerNewskl

3 λόγοι που οι εσωστρεφείς χτίζουν πιο δυνατές σχέσεις

HerNews ka