HerNews.gr
Σχέσεις

Είμαι το τρίτο πρόσωπο: Όσα πρέπει να ξανά-σκεφτείς

couple

Είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση; Μήπως πρέπει να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα;

Όλοι έχουμε βρεθεί σε απαγορευμένες καταστάσεις, όλοι έχουμε μπλέξει εκέι που δεν θα έπρεπε. Εντάξει, συμβαίνει αυτό, και δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν για όλα όσα αισθάνεται. Όμως το να είσαι σε μια σχέση το τρίτο πρόσωπο είναι μια πολύ δύσκολη και επώδυνη διαδικασία. Αυτά λοιπόν είναι όλα όσα πρέπει να ξανασκεφτείς:

Μόνο εσύ θα κάνεις συμβιβασμούς

Επειδή είναι αυτός που είναι ήδη σε μια αφοσιωμένη σχέση, θα πρέπει να προετοιμαστείτε να είστε αυτή που θα κάνει όλους τους συμβιβασμούς. Η ζωή σας θα περιστρέφεται γύρω από τον δεσμευμένο άνδρα και το πρόγραμμά του, επειδή δεν θα είναι σε θέση (ή δεν θα θέλει) να αναδιοργανώσει τη ζωή του για εσάς.Άρα οι συμβιβασμοί θα πρέπει να γίνονται αποκλειστικά από εσάς. Το αντέχετε;

kiss

Δεν πρόκειται να χωρίσει για εσάς

Ανεξάρτητα από το τι σας υπόσχεται κατά τη διάρκεια ή μετά το σεξ, οι πιθανότητες ένας δεσμευμένος  να χωρίσει  είναι πολύ μικρές. Έχουν βολευτεί με αυτή την κατάσταση. Η ελπίδα ότι θα αφήσει πίσω τη ζωή του για να ξεκινήσει μια νέα μαζί σας ως σύντροφός του είναι εντελώς χάσιμο χρόνου. Η απογοήτευση θα είναι μεγάλη.. και το ξέρετε.

Θα κάνει τα ίδια και σε εσάς

Ας υποθέσουμε ότι αποφασίζει να αφήσει πίσω τη σχέση του και να μείνει μαζί σας. Τι τότε? Εάν πιστεύετε ειλικρινά ότι θα μπορέσει να σας μείνει πιστός και ότι η σχέση σας θα είναι σταθερή, κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Αν απάτησε μια φορά, θα το ξανακάνει και θα κατηγορείς μόνο τον εαυτό σου μετά.

secret

Δεν σας αξίζει όλο αυτό

 Αξίζεις να είσαι σε σχέση με κάποιον που μπορεί να αφιερώσει όλη του την αγάπη και την προσοχή σε σένα αντί να τη μοιράσει σε δύο ανθρώπους. Αξίζεις κάποιον που θέλει μόνο να είναι μαζί σου, όχι κάποιον που πιστεύει ότι είναι ωραίο να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο..

Θα πληγωθείτε, πολύ

Δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται να πούμε για αυτή την κατάσταση. Στο τέλος της ημέρας ξέρεις ότι εσύ είσαι αυτή που θα πληγωθείς. Η σκέψη και μόνο ότι κοιμάστε χώρια, ότι αγκαλιάζει κάποια άλλη, ότι φιλάει κάποια άλλη είναι καταστροφική. Εγώ δεν μπορώ να την διαχειριστώ, εσύ;

 

 

Νεότερα Άρθρα

Πώς να αποφύγω τις “παγίδες” στη σχέση μου; Τι να προσέξουμε

Her News

Τι σημαίνει να είσαι συναισθηματικά μη διαθέσιμη;

Her News

Πώς να είστε πραγματικά ευτυχισμένες όταν είστε ελεύθερες

Her News