HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 30 Ιανουαρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 17/1 έως 23/1.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Άλλη μια εβδομάδα για εσάς που θα εστιάσετε στο επαγγελματικό κομμάτι με τον Άρη στον Αιγόκερω να σας προκαλεί κάποια νεύρα παραπάνω. Mε άτομα μέσα από τη δουλειά σας να σας τρέχουν παραπάνω και συγχρόνως να είναι εριστικοί απεναντί σας. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να κρατήσετε τις ισορροπίες για να αποφύγετε τις εντάσεις. Ξέρω πως έχετε κουραστεί αλλά δυστυχώς, δεν γίνεται αλλιώς.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να βγάλετε προς τα έξω κάποια σχέδια που από καιρό τα δουλεύατε και δεν είχατε μιλήσει σε κανέναν. Ήρθε η στιγμή να τα πραγματοποιήσετε και να επεκταθείτε όπως ακριβώς εσείς θέλετε. Δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα ταξίδι με το σύντροφο της ζωής σας ή με έναν από τους συνεργάτες σας. Φίλοι είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν σε οτιδήποτε έχετε βάλει στόχο.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν)

Εύνοια αυτή την εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς σε ότι έχει να κάνει με συμφωνίες έγγραφα και συμβόλαια μπορείτε να επεκταθείτε προς οποία κατεύθυνση εσείς θέλετε. Μπορείτε να έχετε και εύνοια σε θέματα εξωτερικού ή αν ασχολείστε με τα social media. Προς το τέλος της εβδομάδας βρείτε χρόνο να αντιμετωπίσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που σας βαραίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα κουραστική για εσάς καθώς θα σας τρέχει ο σύντροφος της ζωής σας ή ένας από τους συνεργάτες σας. Θα είναι ιδιαίτερα εριστικοί και απαιτητικοί απέναντί σας και αυτό θα σας προκαλέσει έναν εκνευρισμό. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να παραμείνετε ήρεμοι και μην τραβήξετε τα άκρα αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες το ξέρω σας είναι δύσκολο αλλά μόνο με ηρεμία θα τα καταφέρετε.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει να έχετε όλη τη προσοχή σας εστιασμένη στο γάμο σας αλλά και στις συνεργασίες σας. Για κάποιο λόγο δικό σας προσπαθείτε να βρείτε κάποιες ισορροπίες μέσα από πολλές συζητήσεις μαζί τους. Εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε κάποιες διλλημματικές καταστάσεις που αφορούν άτομα της οικογένειάς σας ή την ακίνητη πατρική περιουσία σας. Πιθανόν κάποιοι προσπαθούν να σας ρίξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Μια εβδομάδα για εσάς αρκετά ευνοϊκή για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο με τα παιδιά σας και να περάσετε όμορφες και χαρούμενες στιγμές. Δέχεστε εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες για αυτό καλό θα ήταν να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και να μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο. Το σύμπαν έχει βαλθεί να σας βοηθήσει για αυτό Εκμεταλλευτείτε το.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή την εβδομάδα βρείτε το χρόνο να χαρείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας. Θα σας δωθεί η ευκαιρία να δείτε πόσο πολύ σας αγαπούν και θα σας δώσουν απλόχερα την αγάπη τους. Αποφύγετε κάποιες εντάσεις μέσα από το χώρο της οικογένειας και μην εκνευρίζεστε γιατί θα σας κουραστούν πραγματικά παρά πολύ με τις απαιτήσεις τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ- 22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με αρκετές επικοινωνίες με πολύ δικά σας άτομα όπως επίσης με πολλές μετακινήσεις αρκετά ευνοϊκές που θα σας χαροποιήσουν και θα σας φτιάξουν κατά πολύ τη διάθεση. Ευνοούνται επίσης κάποιες εργασιακές υποθέσεις και δεν αποκλείεται αν είστε άνεργοι να μπορέσετε να βρείτε μια νέα εργασία. Αδράξτε λοιπόν τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και μην τις αμελήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με αρκετά έξοδα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Αυτό θα σας προκαλέσει έναν εκνευρισμό και πιθανόν να σας πιάσει και μια ανασφάλεια σχετικά με τα οικονομικά αλλά το συναισθηματικό σας κομμάτι και να ψαχτείτε από που και από ποιον παίρνετε πραγματικά αγάπη και ασφάλεια. Εύνοια θα υπάρξει από τα αδέλφια σας που πάντα με ένα τρόπο σας στηρίζουν .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή την ακίνητη πατρική περιουσία σας θα είναι μια εβδομάδα αρκετά πιεστική και κουραστική πιθανόν κάποια άτομα από την οικογένεια να είναι προκλητικά και εριστικά απεναντί σας και όλο αυτό να σας εξαντλήσει προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και αν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα προσοχή να μην χτυπήσετε

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσεις αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά και με το γάμο ή τους συνεργάτες σας. Θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά τα άτομα και να πείτε όλα αυτά που σας απασχολούν και να βρείτε κάποιες λύσεις από κοινού. Αρκετές κρυφές μετακινήσεις θα έχετε και επικοινωνίες που θα προσπαθήσετε να μην καταλάβει κανένας τίποτα. Να ξέρετε όμως πως όλα αυτά θα φανερωθούν λίγο παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσεις αυτή την εβδομάδα θα κινηθείτε λίγο παρασκηνιακά σε θέματα εργασίας και θα κάνετε κάποιες κινήσεις πολύ προσεχτικές και κρυφές. Έτσι ώστε να μην μαθευτούν. Ενώ συγχρόνως υπάρχει και μια καθημερινότητα λίγο κρυφή γιατί κάπου θα πηγαίνετε καθημερινά σχεδόν χωρίς να το φανερώνετε σε κανέναν. Εύνοια έχετε στα οικονομικά σας και φίλοι σας βοηθούν και στηρίζουν.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

Νεότερα Άρθρα

Ποια ζώδια ζηλέυουν περισσότερο;

Her News

Τα πιο τυχερά ζώδια του Αυγούστου

Her News

Ζώδια: Τι φέρνει η νέα Πανσέληνος

Her News