HerNews.gr
Beauty

Emily Ratajkowski: Τόλμησε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της

Emily Ratajkowski-hernews

H Emily Ratajkowski είναι το απόλυτο fashion και beauty icon.

Για ακόμη μια φορά κατάφερε να κερδίσει όλα τα βλέμματα πάνω της, παρόλο που απείχε για ένα χρονικό διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. H παρουσία της όμως είναι πάντοτε ηχηρή.

Αυτήν την φορά η Emily Ratajkowski έκανε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της!

Emily Ratajkowski: Τόλμησε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της!

Ποια ήταν αυτή; Αποφάσισε να αποχωριστεί τα bottleneck bangs! Οι αφέλειες που λάτρεψαν οι fans της, αλλά και όσοι είναι beauty freaks την προτιμούν σε σχέση με τα curtain bangs. Αν θέλεις να ανανεώσεις την εμφάνιση σου, τότε υιοθέτησε αμέσως bottleneck bangs! Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στα συγκεκριμένα hair styling; 

Και τα δύο αγκαλιάζουν απαλά το πρόσωπο σου, αλά οι περισσότεροι δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτό το style. Η ονομασία τους είναι εμπνευσμένη από το σχήμα του μπουκαλιού και προσδίδουν μια αίσθηση κίνησης στο κούρεμα σου.

Emily Ratajkowski: Τόλμησε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της! 

Η ίδια κατάφερε να αναδείξει για ακόμη μια φορά τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της και κυρίως το βλέμμα της.

Δες παρακάτω το κούρεμα της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των fans της και των οπαδών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Παλαιότερα, εκείνη ως νέα μανούλα είχε αποκτήσει ένα ξεκάθαρα low maintenance look στα μαλλιά της!  Στο παρελθόν εκείνη είχε αναδείξει το natural casual σπαστό στιλ, ενώ εμοιάζε σα να σηκώθηκε μόλις από το κρεβάτι.

Όσες εικόνες και αν παρατηρήσεις ανά διαστήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Instagram, η αγαπημένη Emily δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Στον παρελθόν, δε, είχε υιοθετήσει ένα πιο τολμηρό hair look που δεν ήταν άλλο από τα ροζ μαλλιά! Το συγκεκριμένο hair trend δεν ήταν το φυσικό της μαλλί από περούκα και μάλιστα από τον καταξιωμένο hair stylist, Δημήτρη Γιαννέτο! Όλοι έμειναν άφωνοι με αυτήν την αλλαγή. 

 

 

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστάτε τα πινέλα του μακιγιάζ σας σύμφωνα με τους ειδικούς

HerNews ka

Clean Manicure: H νέα τάση που ξεχώρισε η Bella Hadid

HerNewskl

Γλυκολικό οξύ: Σε περιπτώσεις είναι αναγκαίο στη skincare ρουτίνα;

HerNewskl