HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Λιόλιου- J2US:”Κλίκες προφανώς και υπήρχαν όπως υπάρχουν και στη ζωή”

Κατερίνα Λόλιου-hernews

Η Κατερίνα Λιόλιου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης. 

Καλεσμένη στην εκπομπή “ The 2night show”  και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε για το J2US. Φυσικά, δε μπόρεσε να μην αναφερθέι στον διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά και στο κλίμα που επικρατούσε ανάμεσα στους συμμετέχοντες του show. Πιο συγκεκριμένα, εκείνη τόνισε χαρακτηριστικά πως:

“Ήθελα να το κάνω από την πρώτη στιγμή, είχε πολλές πρόβες ήταν πολύ κουραστικό αλλά ήταν τόσα αυτά που αποκόμισα από το Just που θα το ξαναέκανα αύριο. Καταρχάς η δυνατότητα που σου δίνεται να συμμετέχεις σε μία παραγωγή που σκηνοθέτης είναι ο Κώστας Καπετανίδης, που ο Φωκάς Ευαγγελινός επιμελείται στο στήσιμό σου, και το στιλ των τραγουδιών που δεν έχεις τη δυνατότητα να επιχειρήσεις να τραγουδήσεις σε μαγαζί ήταν υπέροχο”.

Κατερίνα Λόλιου-hernews

Η Κατερίνα Λιόλιου εξομολογήθηκε πως είχαν δημιουργηθεί κλίκες στο J2Us, αναφέροντας ότι:

“Κοίταξε, ήταν ένα show που απαρτιζόταν από πολλούς ανθρώπους με διαφορετικές προσωπικότητες και ανθρώπους, θα υπάρξουν τριβές. Κάτι πρέπει να ειπώθηκε, πάντα θα υπάρχουν τέτοια σχόλια. Κλίκες προφανώς και υπήρχαν όπως υπάρχουν και στη ζωή δεν θα ταιριάξεις με όλους, έτσι έγινε και στο “Just”. Είναι λογικό να μην κάνουν παρέα 30 άτομα μαζί. Στον τελικό μπορεί και εγώ να σκεφτόμουν “ουφ γιατί; Αφού το άξιζα”.

Κατερίνα Λόλιου-hernews

Νεότερα Άρθρα

Μάξιμος Μουμούρης: «Οι κόρες μου δεν με βλέπουν στην τηλεόραση, δεν ήθελα να μπερδέψουν την δουλειά με τον πατέρα τους»

Her News b

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου έκαναν πρόταση από την εκπομπή της Έλενας Παπίλα, δεν θα δεχόμουν και να με επαιτούσαν»

HerNews ka

Ευγενία Μανωλίδου: «Όταν ο άνθρωπος σου ασχολείται με τα κοινά, εσύ πρέπει να κάνεις πίσω»

HerNews ka