HerNews.gr
Σχέσεις

Πώς να ξε-ερωτευτώ;

Στο ζήτησε αυτός, το κατάλαβες μόνη σου; Δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει ότι ήρθες η ώρα να ξε-ερωτευτείς. Πως θα γίνει αυτό; Με τα παρακάτω βήματα. 

Για αρχή, λοιπόν, είναι σημαντικό να ξεχωρίσεις τι πραγματικά νιώθεις και να αρχίσει να προβάλλεις περισσότερο τη λογική.

Το δεύτερο στάδιο είναι πως να περιορίσεις την επικοινωνία και να μειώσεις τις συναντήσεις. Εδώ έγκειται και το stalking στα social media. Σταμάτα να βλέπεις το προφίλ του και να πηγαίνεις όπου ξέρεις ότι θα είναι. 


Εστίασε στα αρνητικά του. Έχεις φτιάξει στο μυαλό σου μία εικόνα για το εν λόγω άτομο που πιθανότατα να απέχει από την πραγματικότητα. Προσπάθησε, λοιπόν, να φέρνεις στο μυαλό σου όλα εκείνα τα στοιχεία που δεν σου αρέσουν και τόσο καιρό έχεις επιλέξει να αγνοήσεις.

Αρκετή ενέργεια έχεις σπαταλήσει πως να σκέφτεσαι το πώς θα κατακτήσεις κάποιον που δεν σε βλέπει όπως εσύ, οπότε ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Γέμισε το χρόνο σου με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και κάνε γυμναστική. 

 

Τέλος ο έρωτας με έρωτα περνάει. Η καψούρα, κυριολεκτικά, δεν είναι τίποτα περισσότερο από αλχημείες του εγκεφάλου αντίστοιχες με αυτές του εθισμού στο αλκοόλ ή στα ναρκωτικά. Πως θα το ξεπεράσεις;  Βγες, φλέρταρε και θα ξεχαστείς. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Μήπως ο σύντροφος σου δεν σε σέβεται; Αυτά είναι τα σημάδια

Her News b

Σχέσεις: Οι πιο συχνοί λόγοι τσακωμού για τα ζευγάρια που συζούν

Her News

Dating στα 30: Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν σε μια σχέση

Her News