HerNews.gr
Social News

Αλέξανδρος Κοψιάλης: “Φίλοι μου έμειναν άβουλοι μέχρι αηδίας κατά τον λιθοβολισμό μου!”

Αλέξανδρος Κοψιάλης-hernews

O Αλέξανδρος Κοψιάλης βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω της υπόθεσης βιασμού στη Θεσσαλονίκη με την 24χρονη κοπέλα.

Πολλοί τον κατηγόρησαν για τη στάση που κράτησε και τη φιλική σχέση που έχει με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.  Ο διάσημος Instagrammer ξέσπασε λόγω του bullying που δέχθηκε μέσω μηνύματων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμενα δεν ηταν λίγοι εκείνοι που τον κατηγορήσαν πως υπερασπίζεται τον φίλο του, του οποιού το όνομα ενεπλάκη με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Χρησιμοποιώντας το hashtag #cancel_Kopsialis, εκείνος έχασε 100.000 ακόλουθους, διότι τον κατηγόρησαν για ομοφοβικές και σεξιστικές συμπεριφορές. Αλέξανδρος Κοψιάλης-hernews

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αποφάσισε να πάρει ανοιχτά θέση 

Δημοσιεύοντας μια σειρά από stories, εκείνος τόνισε με εκνευρισμό ότι:

“Τις ημέρες που πέρασαν είδα φίλους…Πολλούς φίλους να μένουν αμέτοχοι και άβουλοι μέχρι αηδίας κατά τον λιθοβολισμό μου!  Είδα κομμάτια από το παρελθόν μου που το σ’ αγαπώ πήγαινε καραμέλα. Να χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου, ανεβάζοντας story γεμάτα νόημα στο instagram. Φωτογραφίζοντας τον κακοποιό (δηλαδή εμένα) είτε μιλώντας στην κάμερα είτε βάζοντας φθηνά quotes πατώντας στη google τη λέξη κάρμα. Χάρηκαν με το επικείμενο τέλος μου, χαίρομαι που η μοίρα μου και οι επιλογές μου σας πέταξαν στο παρελθόν. Και χαίρομαι επίσης που ποτέ μου δεν ευχαριστήθηκα με την δυστυχία σας, σε αντίθεση με εσάς”.

Δες παρακάτω τις δημοσιεύσεις

Αλέξανδρος Κοψιάλης-hernews

Αλέξανδρος Κοψιάλης-hernews

Νεότερα Άρθρα

Σίντι Κρόφορντ: Η ερωτική εξομολόγηση στον επί 25 χρόνια σύζυγό της

Her News

Έλενα Τσαγκρινού: Η μεγάλη αλλαγή πριν την πρεμιέρα

Her News

Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Γιορτάζουν τα 35 χρόνια γάμου τους!

HerNews ka