HerNews.gr
Μόδα

Skyline Beyond: Η νέα συλλογή της HOFF μας ταξιδεύει..

H Skyline Beyond της HOFF έχει όλα όσα αναζητάς για τις εμφανίσεις σου απο το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν θυμίζουν σε τίποτα τα συνηθισμένα. H Skyline Beyond είναι μία μονόχρωμη Capsule συλλογή του brand Hoff η οποία αποτελεί φόρο τιμής στην εξερεύνηση του διαστήματος.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Digalakis!

Οι πλανήτες Γη, το Φεγγάρι, ο Άρης και η Αφροδίτη είναι τα τέσσερα μοντέλα που ανοίγουν την πύλη στην φαντασία, όπου εκεί ο ουρανός δεν είναι πλέον το όριο. Εκεί θα σε ταξιδέψει η Skyline Beyond της HOFF!

Ξεφεύγουν από τα τυπικά, προσφέροντάς σου στοχευμένες επιλογές για κάθε τύπο και θα τα βρεις τόσο στα καταστήματα όσο και online, από την εταιρία Digalakis.

  • Venus: Μια αποικία στον πλανήτη Αφροδίτη θα είχε να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, αλλά αυτό, συμβαίνει οπουδήποτε κάποιος προσπαθήσει να φτιάξει μια νέα ζωή. Mπορεί να φαντάζει απίστευτο, αλλά στην Αφροδίτη, η ατμόσφαιρα διατηρεί θερμοκρασίες όπως της ΚαραΪβικής και ατμοσφαιρική πίεση αντίστοιχη της γης. Αυτός ο πλανήτης έχει μια μυστηριώδη πράσινη λάμψη που το περιβάλλει, σαν μόνιμo aurora borealis (βόρειο σέλας). Ένα υπέροχο χρώμα για αθλητικό παπούτσι.

  • Moon: Mόνο 24 άνθρωποι έχουν επισκεφτεί το φεγγάρι. Κανένας δεν έχει επιστρέψει από το 1972. O δορυφόρος είναι ο πλησιέστερος κατοικίσμος γείτονας της γης και η πύλη για αποστολές στον Άρη και παρά πέρα. H παρουσία του τη νύχτα μας υπενθυμίζει ότι μπορούμε να φτάσουμε στα αστέρια και το συγκεκριμένο sneaker αποτιεί φόρο τιμής σε αυτό.

  • Mars: Ο Άρης απέχει πάλι περίπου το μισό από τον ήλιο από τη γη, επομένως έχεις αρκετό ηλιακό φως για να ζήσει κανείς. Μπορούμε να προσαρμόσουμε την ατμόσφαιρα ώστε να καλλιεργήσουμε φυτά. H βαρύτητα είναι σχεδόν όσο το ήμιση της γης. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ώστε να μην προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τον πλανήτη Άρη για την ανθρωπότητα. To απαλό στην υφή σουέντ μιμείται την επιφάνεια του μεγαλοπρεπή κόκκινου πλανήτη.

  • Earth: Η γραμμή του ορίζοντα χωρίζει τη γη από το σύμπαν, όπου ο πλανήτης μας είναι απλώς μια τύπου σκόνη στην απεραντοσύνη. Μας παρέχει μια διαφορετική οπτική και μας κάνει να εκτιμάμε πόσο εύθραυστη είναι η ύπαρξη μας. Aυτό το sneaker είναι φινιρισμένο σε απαλό μπλέ σουέντ δέρμα, εμπνευσμένο από τους ωκεανούς.

Ανακαλύψτε την νέα συλλογή στο https://www.digalakis.com/hoff


Και στα καταστήματα  Digalakis:

Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5A

Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσα 6

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

Νεότερα Άρθρα

Högl: Η νέα συλλογή FW22/23 είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

Her News

Carrie Bradshaw: Ανακαλύψαμε τον σύγχρονο τρόπο να φορέσουμε τη φούστα της

HerNewskl

Μαντήλι στα μαλλιά: Πως να το φορέσεις σωστά!

Her News