HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σοφία Βογιατζάκη: “Στο metoo πήρε η μπάλα ανθρώπους …”

Στο πλατό του After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η αγαπημένη Σοφία Βογιατζάκη το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσει τον καλό της φίλο, Σαρμπέλ. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός τοποθετήθηκε και δη αιχμηρά για το κίνημα #metoo.

Η Σοφία Βογιατζάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το αντιμετώπισα όλο αυτό με σιωπή, δεν πήρα θέση πουθενά, δεν είπα καμία άποψη κι ας με έπαιρναν από το πρωί μέχρι το βράδυ από όλα τα κανάλια. Θεωρώ ότι φωτίστηκε ένα κομμάτι που καλώς έγινε και φωτίστηκε. Θεωρώ, όμως ότι έγινε σε λάθος χώρο. Δεν είναι οι εκπομπές και ο τηλεοπτικός χώρος για να βγαίνουμε».

«Είναι ένα πολύπλευρο και ευαίσθητο θέμα. Δεν ξέρω τα όρια του ο θύτης γίνεται θύμα και το θύμα θύτης, είναι τόσο πολύ λεπτά. Δεν ξέρω αν βοηθάμε αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν άσχημα πράγματα. Η δικαιοσύνη θα τους κρίνει. Την γνώμη μου την έχω, έχω συγκεκριμένη άποψη και έχω συγκεκριμένη θέση. Γιατί πρέπει να βγω να την πω στην τηλεόραση; Γιατί πρέπει να βγω να την πω δημόσια;».

«Η διάσταση που πήρε και όλη αυτή η παραφιλολογία, να βγαίνουμε ξαφνικά όλοι και να κουνάμε το δακτυλάκι, θεωρώ ότι είναι αδιανόητο. Για μένα μες στο κεφάλι μου… δεν μου αρέσει» πρόσθεσε η ηθοποιός στη βραδινή εκπομπή του OPEN. «Ο χρόνος, επίσης, θα δείξει. Εννοώ πως δεν μου αρέσει εγώ να κρίνω και με τρομάζει όλο αυτό που γίνεται με τα social media. Ο καθένας μπορεί να βγει το μακρύ και το κοντό του ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι τρομακτικό και χαοτικό».

Νεότερα Άρθρα

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Συνάδελφος με κλώτσησε για να μη βγω δίπλα στον σχεδιαστή στο φινάλε της επίδειξης»

Her News

Το «Φως στο Τούνελ» απόψε, με την Αγγελική Νικολούλη στρέφει την έρευνά του σε διπλό θρίλερ

Her News

Αθήνα Οικονομάκου: Η συνεργασία με τη Συντατσάκη, οι δυσκολίες του γάμου και η τηλεόραση

HerNewskl