HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δέσποινα Βανδή για Άννα Βίσση: “Όλα είναι στον αέρα”

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στο “Mega Star” και την ταλαντούχα Κόνι Μεταξά για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, τις σχέσεις της με τους συνεργάτες της, αλλά και την πιθανότητα συνεργασίας με την Άννα Βίσση.

Για τον πολυδιάστατο Γιώργο Θεοφάνους, η διάσημη τραγουδίστρια είπε: «Έχουμε χημεία με τον Γιώργο Θεοφάνους. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω. Η συνεργασία μαζί του είναι πολύ καλή. Είμαι τυχερή που ήρθε η ώρα να ερμηνεύσω τραγούδια του. Δεν έγινε νωρίτερα η συνεργασία γιατί δεν ήταν σωστό το timing».

Αναφορικά με τον Φοίβο και το αν υπάρχει η πιθανότητα να συνεργαστεί μαζί του στο μέλλον, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Με τον Φοίβο θα συνεργαζόμουν ξανά. Τον αγαπώ, είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της μουσικής μου διαδρομής. Υπάρχει πολλή αγάπη. Μόνο όμορφα πράγματα έχω να θυμάμαι από τον Φοίβο».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν θα τη δούμε σύντομα σε κάποιο ντουέτο με την Άννα Βίσση, με την οποία το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει καλές φίλες, δίνοντας τέλος στη φημολογούμενη κόντρα των τελευταίων ετών κι εκείνη απάντησε: «Δεν έχουμε κάτι στα σκαριά αυτή την στιγμή με την Άννα Βίσση, ήταν στα πλαίσια των συζητήσεων. Όλο αυτό έχει μείνει στον αέρα και όλα αυτή την στιγμή είναι στον αέρα. Αν είναι ένα ωραίο τραγούδι που μας πηγαίνει και πολύ, φυσικά θα το ήθελα».

Νεότερα Άρθρα

Στάθης Σχίζας: «Έχω κουραστεί να με ρωτάνε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου»

HerNews ka

Βίκυ Κουλιανού: «Κι εγώ έκανα δοκιμαστικό για το Shopping Star. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος»

HerNews ka

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν…»

Her News