HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελεονώρα Μελέτη για Ιωάννα Τούνη: “Είναι η πιο ειλικρινής influencer. Δίνει ένα φοβερό μάθημα”

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να αναφερθεί στη συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τη συνέντευξη της διάσημης influencer στον Μάκη Τριαντάφυλλο. Επίσης, έδωσε με τον δικό της τρόπο τα εύσημα της σε αυτήν.

Η Ιωάννα Τούνη πριν δύο ημέρες έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς σχετικά με τη σχέση που έχει με τον πατέρα της, το revenge porn βίντεο που κυκλοφόρησε. Η ίδια τόνισε πως το συγκεκριμένο βίντεο θα τη στοιχειώνει για πάντα. Η συνέντευξη της δεν άργησε να γίνει “viral” στο διαδίκυτο. 

Ιωάννα Τούνη για Βρισηίδα Ανδριώτου: "Τελευταία φορά που αναφέρομαι στο όνομά της"

Η Ελεονώρα Μελέτη και η Ιωάννα Τούνη

Αναφερόμενη σε όσα εξομολογήθηκε, η Ελεωνόρα Μελέτη τόνισε ανοιχτά στην εκπομπή της “MEGA Καλημέρα” πως:

“Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η Ιωάννα, μετά από αυτήν της την κατάθεση, είναι πιο ειλικρινής και πιο influencer από ποτέ. Τι θέλω να πω χρησιμοποιώντας αυτόν τον όρο; Θέλω να πω ότι δίνει ένα φοβερό μάθημα, ένα φοβερό παράδειγμα. Το πόσο ευάλωτος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, το πόσο ευαίσθητος μπορεί να είναι, το πόσο μπορεί να έχει πληγωθεί στη ζωή του από βιώματα και ανθρώπους. Και πώς εμείς, δεν γνωρίζουμε για όλα αυτά που μπορεί να συμβαίνουν μέσα στην ψυχή του. Αυτό από μόνο του θα πρέπει να μας διδάξει ότι θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί με τους ανθρώπους δίπλα μας και με αυτούς που κρίνουμε και με όσα λέμε για εκείνους”.

Ελεονώρα Μελέτη: Το καρέ κούρεμα για όλα τα it girls!

Κλείνοντας, δε μπόρεσε να μη προσθέσει σχετικά με τα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη ότι:

“Ο κάθε ένας μας κουβαλάει το δικό του φορτίο, μπορεί να μη φαίνεται στα social media, να μην το εξωτερικεύει κάποιος, δεν είναι και υποχρεωμένος να τα λέει όλα. Καλό είναι, όταν θέλουμε να πούμε κάτι ή να σχολιάσουμε. Πάντα να έχουμε μια πισινή ότι και ο κάθε άνθρωπος, έχει μέσα του τον δικό του Γολγοθά. Αλλά πρέπει να το ξέρουμε αυτό και να το θυμόμαστε πάντα και η Ιωάννα μας βοήθησε σε αυτό”. 

Νεότερα Άρθρα

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Ο θάνατος της Βουλίτσας έκανε το Twitter να “λυγίσει” – Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Alpha

HerNews ka

Ηλίας Μαμαλάκης: «Οι πέντε μέρες στην εντατική μου άφησαν σημάδια»

HerNews ka

Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την κυρία Βανδή και ούτε θέλω»

Her News