HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 31 Ιανουαρίου έως 6 Φεβρουαρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 31/1 έως 06/2.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με εσάς να θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας, για να κάνετε τον απολογισμό σας. Nα δείτε αν πραγματικά παίρνετε τη στήριξη και την αγάπη που χρειάζεστε από πολύ δικά σας άτομα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, να προκύψει ένας έρωτας με πολύ καλές προοπτικές, να είναι σταθερός και να έχει μια πολύ καλή πορεία στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απρ-20 Μαί )

Μια εβδομάδα αρκετά πιεστική για τους περισσότερους από εσάς, καθώς θα πρέπει να αναλάβετε αρκετές ευθύνες σχετικά με άτομα της οικογενειάς σας. Αλλά και με τη δουλειά σας. Αυτό θα σας πιέσει ιδιαίτερα. Θα ήθελα προς το τέλος της εβδομάδας να μείνετε για λίγο μόνοι για να κάνετε τον απολογισμό σας και να δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε με όλα αυτά που έχουν φορτώσει στις πλάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21 Μαί -21 Ιούν )

Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με υποχρεώσεις επαγγελματικές που εσείς θα πρέπει να τις τακτοποιήσετε και να τις βάλετε μια τάξη. Ο Δίας σας βοηθάει στο να επεκταθείτε επαγγελματικά και μαλακώνει τις υποχρεώσεις που έχετε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ήθελα να βρεθείτε με φίλους, να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε και γιατί όχι αν προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον προς εσάς.. Ώρα να ενδώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιούν -22 Ιουλ)

Αυτή την εβδομάδα εστιάστε λίγο παραπάνω στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα στις αρχές. Τακτοποιήστε κάποιες υποχρεώσεις για να μην τις βρείτε μπροστά σας λίγο αργότερα. Μην έχετε νεύρα και μην ενδώσετε σε τυχόν καυγάδες με τα άτομα που έχετε σχέση ή κάποια συνεργασία μαζί τους. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα σας δωθούν ευκαιρίες να βρεθείτε με πολύ δικά σας φιλικά άτιμα και να περάσετε πραγματικά όμορφα.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσείς θα θελήσετε αυτή την εβδομάδα να λύσετε κάποια θέματα οικονομικά που τα είχατε αμελήσει το προηγούμενο διάστημα και πολύ πιθανόν να έχετε μια έντονα ερωτική διάθεση. Ίσως να θελήσετε να βρεθείτε ερωτικά με ένα άτομο που καιρό τώρα το είχατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Άτομα που συνεργάζεστε μαζί τους θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσάς, καθώς και άτομα που έχετε σχέση μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγ- 22 Σεπ)

Αυτή την εβδομάδα όλη σας η προσοχή θα είναι στραμμένη σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα θελήσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που έχουν προκύψει. Θα ήθελα να το κάνετε, γιατί έχετε την εύνοια του Δία που κάνει ότι μπορεί για να σας βοηθήσει. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να βρεθείτε ερωτικά με το ταίρι σας και να αφήσετε πίσω τις φοβίες και τις ανασφάλειες που σας τρώνε τα σωθικά.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπ- 20 Οκτ)

Έχετε κουραστεί αρκετά με τις οικογενειακές υποχρεώσεις της προηγούμενης εβδομάδας και θέλετε να κυλήσει πιο εύκολα η καθημερινοτητά σας. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, μπορείτε να εκτονώσετε όλη σας την υπερένταση, πηγαίνοντας σε ένα γυμναστήριο όπως και να ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ώρα να περάσετε κάποιες στιγμές όμορφες και ξένοιαστες, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σας αποδιοργανώσαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (21 Οκτ-22 Νοε)

Εσείς, αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να χαρείτε, να διασκεδάσετε και κυρίως να ερωτευτείτε. Αν είστε μόνοι σας, πολύ πιθανόν να σας γίνει μια ερωτική πρόταση και αυτό θα σας δώσει πραγματικά μεγάλη χαρά. Προς το τέλος της εβδομάδας, ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την εργασία σας και τακτοποιήστε κάποιες εκκρεμότητες, που τις αμελήσατε λόγω έρωτα. Ξέρω πως δεν έχετε καμία διάθεση, αλλά πρέπει να το κάνετε..

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοε-21 Δεκ)

Εσεις, αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα στις αρχές της, εστιάστε στη οικογένεια σας και σε άτομα που ζείτε μαζί τους, γιατί θα σας χρειαστούν. Δεν αποκλείεται να πρέπει να ασχοληθείτε και λίγο με έναν από τους δυο γονείς σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να βγείτε έξω, να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε και να χαρείτε, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψει ένας έρωτας ιδιαίτερα για εσάς που είστε μόνοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκ-22 Ίαν)

Μια εβδομάδα με πολλές μετακινήσεις, επικοινωνίες και ευχάριστα μηνύματα. Πάρτε ό,τι καλό θα σας δοθεί και μην αφήσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη στο να πάτε ένα ταξιδάκι και να περάσετε όμορφα, οποίος και αν σας το προτείνει. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα χρειαστεί να τρέξετε για κάποιες υποχρεώσεις που αφορούν την οικογένεια ή άτομα που ζείτε μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν κάποιες οικονομικές διευθετήσεις. Μην ξεχνάτε πως ο Δίας έχει αρχίσει να σας βοηθά και να αυγατίζει τα οικονομικά σας. Όπως επίσης, σας βγάζει από οικονομικά αδιέξοδα, άρα μην μου αγχώνεστε. Η αυτοπεποιηθησή σας τονώνεται, αρχίζετε σιγά – σιγά να νιώθετε ασφαλείς και η διάθεσή σας θα είναι στα ύψη. Προς το τέλος της εβδομάδας. θα έχετε πολλά και ευχάριστα νέα..

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβ-20 Μαρ)

Αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε να πάρετε ανάσες για να μπορέσετε να συνεχίσετε. Μην ξεχνάτε ο Δίας μπήκε στο ζωδιό σας και έχει να σας προσφέρει τόσα πολλά που δεν φαντάζεστε. Κάντε λοιπόν ότι ακριβώς χρειάζεστε εσείς για να νιώσετε όμορφα και αφήστε πίσω ότι σας χαλάει τη διάθεση. Άλλωστε το δικαιούστε..

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

Νεότερα Άρθρα

‘Αρης στους Διδύμους: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News

4 Ζώδια που θεωρούνται τα καλύτερα στο κρεβάτι

Her News

3 Ζώδια που μπορούν να σας διαβάσουν σαν βιβλίο

Her News