HerNews.gr
Social News

Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική δημοσίευση για τη γιαγιά της

Δανάη Μπάρκα-hernews

Η Δανάη Μπάρκα περνάει αρκετά δύσκολες στιγμές. Η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη” έκανε μια συγκινητική δημοσίευση στον λογαριασμό στο Instagram για την αγαπημένη της γιαγιά, την κυρία Τούλα.

Δανάη Μπάρκα-hernews

H γιαγιά της είχε ένα ατύχημα πριν λίγες μέρες, αλλά πλέον έχει αρχίσει να γίνεται καλύτερα. Η Δανάη Mπάρκα δείχνει σε όλους τους ακόλουθους της την αδυναμία που της έχει και για αυτό έγραψε στη φωτογραφία που είναι αγκαλιασμένη με τη γιαγιά της πως:

” Ε,πέσαμε πριν 10 μέρες,χτυπήσαμε,κάναμε τα ράμματα μας,γίναμε μωβ παντού,πάθαμε οι γύρω γύρω 10 εγκεφαλικά απ την τρομάρα και μόλις ακούσαμε το πρώτο «Δαναη μου,ποτέ θα κάνεις παιδάκι να το μεγαλώσω;» βεβαιωθήκαμε ότι όλα είναι καλά . Ανέβασα ένα στορι πριν,είδατε τον επίδεσμο και τα μηνύματα που πηρα ρωτώντας με «τι έπαθε η γιαγιά μας» ήταν τόσα πολλά που ακόμα Κλάιω🥲
Είναι καλά,περασαν 10 μέρες ήδη και όλα σούπερ. Σήμερα τραγουδήσαμε,φτιάξαμε νύχια,μιλήσαμε στο τηλέφωνο με όλη την Ελλάδα και με ρώτησε «πότε θα ξανά αρχίσω γυρίσματα για την εκπομπη;» Ε,όποτε όντως όλα καλά! Σας ευχαριστώ και σας ευχαριστεί για την αγάπη…μου φώναζε φεύγοντας να σας δώσω την ευχή της!  –#γιαγιαΤουλα  Να λέμε σ αγαπω παιδιά…μεγάλη λύτρωση κι ευτυχια. Καληνύχτα κουκλοι”.
Δανάη Μπάρκα-hernews
Δες τη δημοσίευση

 

Νεότερα Άρθρα

Πάρις Χίλτον: Γιόρτασε τα 43α γενέθλιά της σε ιδιωτικό τζετ (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Οι ωραιότερες χειροποίητες λαμπάδες του Instagram

Her News

Καλομοίρα: Πιο λαμπερή απο ποτέ στο πάρτι του συζύγου της, Γιώργου Μπούσαλη

Her News