HerNews.gr
Μόδα

Κολιέ: Πως θα κάνεις σωστό layering

necklaces

Το  layering στα κολιέ είναι μια από τις μεγαλύτερες all season τάσεις.

Απαραίτητο συστατικό στοιχείο για να επιτευχθεί το τέλειο layering  στα κολιέ αποτελεί η έμπνευση και η αγάπη για το γυναικείο κόσμημα.Η επιλογή layering μπορεί να γίνει με βάση τη διάθεση για κομψές, εντυπωσιακές, λαμπερές, super stylish εμφανίσεις.

layering

Διάλεξε ένα μέταλλο 

Ένας καλός εμπειρικός κανόνας όσον αφορά την ανάμειξη μετάλλων είναι να επιλέξετε ένα μέταλλο ως κυρίαρχο.Οποιοδήποτε άλλο μέταλλο μπορεί να λειτουργεί ως ένα διακριτικό συμπλήρωμα. Για μια πιο φυσική προσέγγιση, πρόσθεσε μια μικρή δόση αντίθεσης στα κολιέ σου ή απλά φόρεσε ένα σκουλαρίκι διαφορετικού τόνου. Αυτό θα ισορροπήσει την όλη εμφάνιση. Είναι πάντα καλύτερο να αναμειγνύεις μέταλλα σε όλη την επιφάνεια. Οπότε δοκίμασε το στα περιδέραια, τα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια σου, εάν έχεις πολλές τρύπες αυτιών.

Δώσε προσοχή στα μήκη 

Είναι σύνηθες να μην δίνουμε μεγάλη σημασία στα μήκη. Αυτό μας οδηγεί σε απλώς μπλεγμένες αλυσίδες. Για να αποφύγεις ένα αποτέλεσμα που μοιάζει απλά μπερδεμένο, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι αυτά που φοράς έχουν οριακά διαφορετικά μήκη. Για παράδειγμα, αν έχεις ένα μαργαριταρένιο κολιέ 40 εκατοστών και ένα κολιέ με γούρι 45 εκατοστά, ένα πιο απλό κολιέ θα φαινόταν καλύτερα κάτω από αυτά τα δύο για ισορροπία και λειτουργώντας ως κορνίζα στα πιο statement κομμάτια.

κολιέ

Μπορείς να ξεκινήσεις απλά με 2 ..

Εάν είσαι αρχάρια στο necklace layering, ξεκίνησε με baby steps και δύο μόνο κολιέ. Aυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τα δύο να έχουν αλυσίδα παρόμοιου πάχους και εάν έχεις ένα charm necklace, αυτό θα πρέπει να είναι από κάτω. Είτε όμως είναι δύο είτε έξι κολιέ, καλό είναι να διαλέγεις κομμάτια σε ποικίλες υφές, πάχη και μήκη. Αυτό διασφαλίζει ότι υπάρχει διάσταση και τα κοσμήματά σου δεν θα καταλήξουν σε μια μάζα. Ωστόσο για ένα καθημερινό look μπέρδεψε στυλ που είναι κοντά σε πάχος και μήκος.

Νεότερα Άρθρα

Emili Sindlev: Βρήκαμε τη σωσία της Carrie Bradshaw!

HerNewskl

Μανικετόκουμπα: Ένα υπέροχο δώρο για τον άνδρα

Her News

Δανάη Μπάρκα: Ποιο είναι το μαγιό που κολακεύει τις γυναίκες με καμπύλες;

HerNewskl