HerNews.gr
Social News

Ριάνα: Η παιδική ηλικία, ο ξυλοδαρμός και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Ριάνα από τα νησιά Μπαρμπέιντος κατάφερε να ξεφύγει από τον κακοποιητικό της πατέρα και να βρεθεί στην κορυφή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής! Τώρα είναι έγκυος και πιο ευτυχισμένη απο ποτέ!

Με ένα ροζ μπουφάν και τη φουσκωμένη κοιλιά της σε κοινή θεά, η Ριάνα ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ράπερ Asap Rocky.

Δεν χρειαζόταν να κάνει κάποια σχετική δήλωση, αφού το ανοιχτό ροζ μπουφάν της, που αφήνει εκτεθειμένη την φουσκωμένη κοιλίτσα της τα λέει όλα.
Το ζευγάρι περιμένει τον καρπό του έρωτά του, μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης. Tα κοινά του ζευγαριού, δεν περιορίζονται στη μουσική. Η καταγωγή και των δυο είναι από τις φτωχές γειτονιές των Mπαρμπέιντος και οι πατεράδες τους είχαν και πρόβλημα με τα ναρκωτικά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rihanna🔵 (@rihannaofficlal)


Η Ριάνα όταν ήταν έφηβη, έχοντας έναν ναρκομανή και κακοποιητικό πατέρα, δούλευε στους δρόμους για να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια της.

Η ζωή της άλλαξε μέσα σε μια στιγμή το 2003, όταν βρέθηκε τυχαία να τραγουδάει μπροστά στον Αμερικανό παραγωγό Έβαν Ρότζερς. Σύντομα ηχογράφησε το θρυλικό πλέον “pon de replay“ kai βρέθηκε να κάνει ραντεβού με τον Jay Z, ο οποίος δεν την άφησε να φύγει από το κτίριο μέχρι να υπογράψει μαζί του συμβόλαιο. Οι φήμες ότι ο σύζυγος της Μπιγιονσέ και η Ριάνα είχαν παράνομο δεσμό δεν έχουν κοπάσει μέχρι σήμερα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rihanna🔵 (@rihannaofficlal)

Η επιτυχία της Ριάνα

Η Ριάνα πούλησε εκατομμύρια δίσκους, έφτασε 14 φορές στην κορυφή του Βillbord και ανακηρύχτηκε το 2021 η πιο πλούσια μουσικός στον κόσμο, λόγω της επιχειρηματικής της δραστηριότητας με προϊόντα ομορφιάς και εσωρούχων.

Δεν απογοήτευσε ποτέ τους θαυμαστές της, εκτός από μια φορά:

όταν το 2015 έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Κρις Μπράουν, που την είχε ξυλοκοπήσει το 2009 τόσο άγρια στο αυτοκίνητό του, που στις φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν, δεν μπορούσε κανείς να την αναγνωρίσε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rihanna🔵 (@rihannaofficlal)

 

Νεότερα Άρθρα

Θεοφανία Παπαθωμά για υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη: «Αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό»

Her News

H Kim Kardashian είναι και επισήμως single

HerNewskl

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους

HerNews ka