HerNews.gr
Beauty

Τα απόλυτα hacks για το τέλειο μακιγιάζ σε 10 μόλις λεπτά

μακιγιάζ

Το μακιγιάζ μας θέλουμε να είναι πάντα τέλειο. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να γίνει και σε μικρό χρονικό διάστημα;

Αν λοιπόν σε πιέζει ο χρόνος, αλλά θέλεις ταυτόχρονα να κάνεις και ένα άρτιο μακιγιάζ πρέπει να διαβάσεις τα παρακάτω hacks. Με τα συγκεκριμένα tips θα μπορέσεις να κάνεις το μακιγιάζ σου γρήγορα και αποτελεσματικά. 10 μόλις λεπτά, αρκούν για το τέλειο αποτέλεσμα που επιθυμείτε! 

Επενδύουμε σε βασικά προϊόντα

Για ένα απλό, γρήγορο μακιγιάζ, ορισμένα προϊόντα είναι πιο σημαντικά από άλλα. Μια bronze πούδρα παραμένει σταθερή αξία, αφήνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται υγιής και προσθέτει κάποια γρήγορη λάμψη. Ένα concealer είναι επίσης απαραίτητο. Ακόμη και μια μικρή ποσότητα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά – είτε το χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους και σημάδια για να χαρίσετε έναν ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα. Απλώς μην χρησιμοποιείτε αυτά που είναι πολύ ματ – μια κρεμώδης σύσταση είναι πιο εύκολη για να την δουλέψετε. Ένα άλλο προϊόν κλειδί είναι highlighter. Ναι, δίνουν στην επιδερμίδα μας μια όμορφη λάμψη σε δευτερόλεπτα, αλλά λειτουργούν καλά και στα βλέφαρα – ειδικά αυτές που είναι σε χρυσούς τόνους.

cosmetics

Απαλά και φρέσκα χείλη

Μπορείτε  να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλό σας και  να πιέσετε το χρώμα ενός κραγιόν στα χείλη για να δημιουργήσετε ένα απαλό αποτέλεσμα που παραμένει σταθερό και δεν μεταφέρεται. Είναι τόσο γρήγορο και εύκολο! Ένα άλλο hack είναι να χρησιμοποιήσετε απλώς ένα lip liner για βάση, αλλά με την προϋπόθεση ότι δεν έχετε ξηρά χείλη. Χρησιμοποιήστε το απλά για να καθορίσετε το περίγραμμα και για να προσθέσετε λίγο χρώμα στα χείλη. Ωστόσο, μην ξεχνάτε να εφαρμόσετε στα τα χείλη σας ένα βάλσαμο το βράδυ, ώστε να παραμείνουν λεία. Για να κρατήσετε τα πράγματα ακόμα πιο απλά, ανακατέψτε ένα μολύβι χειλιών με ένα βάλσαμο για τα χείλη και πιέστε το συνδυασμένο χρώμα στα χείλη!

lips

Δίνουμε βάση στα έντονα χαρακτηριστικά μας

Αν για παράδειγμα έχεις έντονα φρύδια, φρόντισε να τα χτενίσεις καλά, και να τους δώσεις το σωστό σχήμα. Αν έχεις έντονα μάτια, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις μια σκιά ή ένα μολύβι για να τους δώσεις περισσότερη ένταση. Σε γενικές γραμμές, για ένα πετυχημένο αλλά και γρήγορο μακιγιάζ θα πρέπει να εστιάσεις στα ήδη έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Υιοθέτησε την πιο chic παραλλαγή του lipgloss nails!

HerNewskl

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σου δίνει την τέλεια ιδέα μανικιούρ για τον Άγιο Βαλεντίνο

HerNews ka

Μαίρη Συνατσάκη: Δημιούργησε την πιο ανατρεπτική τάση στο eyeliner!

HerNewskl