HerNews.gr
Μόδα

Μαντήλι στα μαλλιά: Πως να το φορέσεις σωστά!

Συγκεντρώσαμε τα πιο stylish χτενίσματα που μπορείς να κάνεις με μαντήλι στα μαλλιά σου, όχι μόνο για να κρύβεις το αχτένιστο μαλλί ή την άβαφτη ρίζα , αλλά και για να ακούσεις περισσότερα κομπλιμέντα για το στυλ σου!

Το μαντήλι στα μαλλιά είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα υπέροχο χτένισμα όταν τα μαλλιά δεν στρώνουν ή είναι λαδωμένα. Απλά δέσε το με όποιον τρόπο θέλεις, δημιουργώντας εντυπωσιακά boho, pin up και κομψά χτενίσματα.

Ωραία ιδέα αποτελεί και το δέσιμο ενός φουλαριού γύρω από το λαστιχάκι μιας αλογοουράς.

Αυτό το κόλπο, όχι μόνο θα κρύψει το λαστιχάκι, αλλά θα κάνει την κοτσίδα ακόμη πιο εντυπωσιακή. Σε αυτή την περίπτωση, το μαντήλι μπορεί να δεθεί απλά και να πέφτουν οι δυο άκρες του προς τα κάτω ή να δέσεις έναν μεγάλο φιόγκο.

Ακόμα, μπορείς να φορέσεις το μαντήλι δημιουργώντας κμια κορδέλα, που θα στέκεται σαν στεφάνι πάνω από τα μαλλιά σου, αφήνοντας τα να πέφτουν ανέμελα και χαλαρά .

Επίσης, με το μαντήλι μπορείς να καλύψεις όλα  τα μαλλιά και δημιουργώντας ένα μοναδικό στυλ ή πλέξε το ανάμεσα σε μια πλεξούδα δίνοντας της χρώμα και μια ξεχωριστή όψη. Σέταρε το χρώμα του με το total outfit σου για να ξεχωρίσεις.

Για τις πρωινές αλλά και βραδινές εξόδους σου, μπορείς να διακοσμήσεις την αλογοουρά σου, είτε χαμηλή είτε ψηλή, με το αγαπημένο σου μαντήλι.

 

Νεότερα Άρθρα

Ζιζέλ Μπούντχεν: «Κόβει» την ανάσα με λεοπάρ μαγιό σε νέα φωτογράφιση

HerNews ka

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού

Her News

Jennifer Lopez: Ποζάρει γυμνή για την καμπάνια της νέας συλλογής παπουτσιών της

HerNews ka