HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταμάτης Κραουνάκης: «Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για έρωτα, για να δω αν βγαίνει με τον εραστή»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν καλεσμένος στο «Mega Stories» και την Δώρα Αναγνωστοπούλου. Ο ίδιος μίλησε για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, για τον Θεό αλλά και για το μέχρι πού έχει φτάσει για έναν έρωτα. Για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δήλωσε πως ταίριαξε πιο πολύ από όλους με τα τραγούδια του και θέλησε να την ευχαριστήσει με όσα έχουν γίνει.

Σε ερώτηση της Δώρας Αναγνωστοπούλου για το αν έχει πέσει στα πατώματα για έρωτα, ο Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε: 

«Όχι στα πατώματα, έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι, για να έρθει το ξημέρωμα και να πιάσω το θέμα μου με τον εραστή να βγαίνουνε μαζί», ενώ πρόσθεσε πως στη ζωή του έχει ερωτευτεί τρεις φορές και εκτιμάει πως είναι λογικός αριθμός για την ηλικία των 67, που είναι.

Αναφορικά με την πίστη, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε:

«Ο ωραίος γελαστερός Θεός, ο χοχοχο, που τον έχω φάει (δείχνοντας την κοιλιά του), είναι εδώ. Σε αυτή την αναφορά λοιπόν, εγώ είμαι καθαρός και πιστός και από κει και πέρα έχω φτιάξει τον θίασο των αγίων μου. Το πρωί έχει πάρα πολλή πλάκα γιατί θα σηκωθώ, θα χαιρετήσω τα πνεύματα του σπιτιού».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει πέσει στα πατώματα για έρωτα, απάντησε:

 «Όχι στα πατώματα, έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι, για να έρθει το ξημέρωμα και να πιάσω το θέμα μου με τον εραστή να βγαίνουνε μαζί», ενώ πρόσθεσε πως στη ζωή του έχει ερωτευτεί τρεις φορές!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι ένας αγαπημένος καλλιτέχνης που αφηγείται τις ιστορίες της ζωής και της καλλιτεχνικής του πορείας στην Δώρα Αναγνωστοπούλου και στο MEGA STORIES. Τα τραγούδια του εσωκλείουν την «καψούρα», τους καημούς, τα διλλήματα αλλά και τις βαθιές υπαρξιακές αγωνίες των Ελλήνων της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Τι έκανε τον μικρό, απείθαρχο Σταμάτη να αγαπήσει την μουσική;

Ποια ακούσματα τον κέρδισαν στην εφηβεία του και διαμόρφωσαν την μουσική του ταυτότητα αλλά και πόσο καρμική ήταν η συνάντησή του ως φοιτητής της Παντείου με την Λίνα Νικολακοπούλου;

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για το πώς οι μουσικοθεατρικές παραστάσεις που ανέβασε αλλά και η «Σπείρα» που έστησε εγκαινίασαν μια νέα πραγματικότητα σε αυτό που ονομάζεται ελληνική μουσική ψυχαγωγία.

Ακόμη, απάντησε στο τι αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκείνον και πώς νιώθει όταν σημαντικοί καλλιτέχνες, όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη απογειώνουν τα τραγούδια του.

 

Νεότερα Άρθρα

Χρήστος Χολίδης: «Πάνω στη σκηνή μια κοπέλα νόμιζα ότι ήθελε να μου μιλήσει και με δάγκωσε»

HerNews ka

Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Νίκος Φαράκλας: Χώρισαν μετά από εννέα χρόνια γάμου

Her News

Ελένη Μενεγάκη: «Αν ψάξω το κινητό του άντρα μου και δω γυμνή γυναίκα σε φωτογραφία θα τρελαθώ από τη στεναχώρια μου»

HerNews ka