HerNews.gr
Health Ψυχολογία

Δεν κοιμήθηκες καλά; Έτσι θα βγάλεις την ημέρα

Υπάρχουν κάποιες μέρες που είναι πιο δύσκολες. Υπάρχουν μέρες που έχεις κοιμηθεί από καθόλου έως ελάχιστα και το πρωί πρέπει να πας στη δουλειά, το μόνο που θες να κάνεις είναι να μείνεις στο κρεβάτι και να μην κάνεις τίποτα. Αυτό όμως δεν είναι λύση και δεν χρειάζεται να χάνεις έτσι μέρες. Για αυτό παρακάτω σου έχω τρόπους, για να βάλεις ενέργεια και όρεξη στην ημέρα σου.

 

  1. Ενυδάτωση και πολύ νερό
    Ο ύπνος (ακόμα και αν διαρκεί λίγο) αφυδατώνει τον οργανισμό. Ξύπνησε λοιπόν το σώμα σου με ένα ποτήρι νερό, ή και περισσότερο. Επίσης εκτός από το νερό φρόντισε να πιες τσάι και χυμούς αλλά όχι πολλούς καφέδες που θα σου φερουν υπερένταση. 

2. Φάε καλό πρωινό με πολλές βιταμίνες.
Για ενέργεια, προτίμησε ένα πρωινό που αποτελείται κυρίως από πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, όπως το αυγό με το αβοκάντο ή βρώμη. Θα έχεις ενέργεια για αρκετές ώρες. Και φυσικά μην παραλείψεις τους υδατάνθρακες. 

 

yoga

 

3. Κάνε γυμναστική 
Αν αγαπάς τη γυμναστική και ξεκινάς τη μέρα σου έτσι, συνέχισε να το κάνεις. Αν όχι, κάνε λίγο stretching ή πήγαινε με τα πόδια στην δουλειά αν είσαι κοντά. 

Τέλος, κάπως έτσι εκτός από όλα αυτά μην ξεχάσετε  να αφήσετε το φυσικό φως να μπει στο σπίτι. Ανοίξτε τις κουρτίνες και τα παράθυρα, αερίστε τον χώρο σας και πάρτε λίγο ήλιο.

Νεότερα Άρθρα

3 συνήθειες που θα αλλάξουν την καθημερινότητα σου!

Her News b

Τα καλύτερα προϊόντα για ανακούφιση από το στρες

Her News

Αυτό είναι το ένα και μοναδικό tip για να είσαι ευτυχισμένη κάθε μέρα

Her News