HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Sonic 2: Ο θαρραλέος Sonic τα βάζει με τον αδίστακτο Τζιμ Κάρεϊ – Δείτε το Trailer

sonic2

Η ταινία Sonic 2, επιστρέφει στους κινηματογράφους. Συνδυασμός περιπέτειας, παιδικού θεάματος, υπερπαραγωγής σκηνικού και ένα σενάριο που σε κρατάει σε αγωνία.

Τι θα κάνει ο αγαπημένος μας σκαντζόχοιρος Sonic, προκειμένου να σταματήσει την αδίστακτη δράση του Δρ. Ρομπότνικ aka Τζιμ Κάρεϊ και του βοηθού του Knuckles; Η περιπετειώδης ταινία για όλη την οικογένεια έρχεται στις 31/3/22 στους κινηματογράφους, από την Odeon.

sonic2

Αν έχεις δει το Sonic 1, τότε έχεις ήδη πάρει μια γεύση για το τι πρόκειται να παρακολουθήσεις. Αν παρόλα αυτά, σκέφτεσαι να περάσεις διασκεδαστικά ένα απόγευμα ή βράδυ με τους φίλους ή την οικογένειά σου και θέλεις να μάθεις περισσότερα για την εν λόγω ταινία, η επόμενη παράγραφος είναι η απάντησή σου. 

Αφού εγκαταστάθηκε στο Γκριν Χιλς, ο Sonic θέλει να αποδείξει πως είναι αληθινός ήρωας. Η ώρα να δοκιμαστεί φτάνει με την επιστροφή του Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ), ο οποίος αναζητάει, μαζί με τον νέο συνεργάτη του, τον Knuckles, ένα σμαράγδι με τη δύναμη να αφανίζει πολιτισμούς. Ο Sonic ξεκινάει μαζί με τον Tails ένα ταξίδι ανα την υφήλιο, προκειμένου να βρουν το σμαράγδι προτού πέσει στα λάθος χέρια.

sonic2

Η αλήθεια είναι ότι καιρό περιμέναμε να ανακαλύψουμε μια ταινία – διαμάντι για όλες τις ηλικίες, που να προσφέρει γέλιο και ουσιαστικό περιεχόμενο. Fun fact για τους γνώστες, αλλά και για εκείνους που τις ανακαλύπτουν τώρα, οι ταινίες Sonic είναι βασισμένες σε βιντεοπαιχνίδι. Η πρώτη κυκλοφορία μάλιστα είχε ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες του στούντιο επιφέροντας $319,7 εκατομμύρια, έναντι του προϋπολογισμού της που ήταν $90 εκατομμύρια..

Όλοι εμείς περιμένουμε τον Sonic με τον βοηθό του και τον δρ. Ρομπότνικ με τον αντίστοιχο δικό του βοηθό, να βρεθούν αντιμέτωποι. Θα υπάρξει νικητής;

Ας δούμε το τρέιλερ

 

 

Νεότερα Άρθρα

Halle Bailey: “Ως μαύρο άτομο, απλά το περιμένεις να συμβεί. Δεν σοκάρεται κανείς”

HerNewskl

Ντέμι Λοβάτο: «Ντύνει» με τη φωνή της το “Scream 6” – Το βίντεο κλιπ

Her News

Όσκαρ 2023: Θρίαμβος για την ταινία «Τα πάντα όλα» – Όλοι οι νικητές

Her News