HerNews.gr
Beauty

Liquid bob: Το πιο μοντέρνο κούρεμα για τη γιορτή των Ερωτευμένων!

Liquid bob: Το πιο μοντέρνο κούρεμα για τη γιορτή των Ερωτευμένων!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εσύ αναζητάς το κούρεμα εκείνο που θα σε αναζωογονήσει και ακούει σου όνομα Liquid bob.

Όσο ρομαντικό και αν είναι να επιλέξεις να στολίσουν τα μαλλιά σου περίτεχνες ή ελφριές μπούκλες… Tο Liquid bob είναι το look που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Δεν είναι λίγες οι celebrities που το έχουν αγαπήσει και ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η Selena Gomez. 

Liquid bob: Το πιο μοντέρνο κούρεμα για τη γιορτή των Ερωτευμένων!

Προσδίδοντας μια αίσθηση δυναμισμού και γοητείας, το liquid bob haïr cut είναι από που εδώ και καιρό αναζητούσες. Εμείς πάντως το προτείνουμε σε κάθε girl που σέβεται τις τάσεις τις μόδας. 

Η όψη που ακολουθεί το συγκεκριμένο κούρεμα είναι αυτή που το κάνει τόσο ξεχωριστό και όχι τόσο η γραμμή που έχει. 

Το glass εφε είναι το must-have hair trend που θέλει τα μαλλιά να μοιάζουν σα γυαλί ενώ το εντελώς ίσιο χτένισμα επικρατεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που σε κάποιους θυμίζει το αντίστοιχο skinmalism.  

Για ποιες γυναίκες είναι ιδανικό το Liquid bob hair;

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν κανόνες. Τo bob κούρεμα από το 2021 έχει αποδείξει πως ήρθε για να μείνει και για να εκθορνίσει πολλών ειδών styling.

Η μόνη απαίτηση που έχει είναι πως δεν πρέπει να αφήνεις τα μαλλιά σου αφυδατωμένα. Η σωστή ενυδάτωση, λοιπόν, είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά και θα δώσει στο αποτέλεσμα μια extra διάρκεια. Οι θεραπείες που μπορείς να επιλέξεις είναι αμέτρητες, αλλά εμείς σου προτείνουμε τις θεραπείες λάμψης.

Φυσικά, οι θεραπείες αναδόμησης πρέπει να έρθουν σε προτεραιότητα αν χρησιμοποιείς αξεσουάρ θερμότητας ή έχει υποστεί το μαλλί σου αρκετές τεχνικές ή ντεκαπαζ.

Liquid bob: Το πιο μοντέρνο κούρεμα για τη γιορτή των Ερωτευμένων!

Εμείς λατρεύουμε τη νέα τάση στο bob hair και υποσχόμαστε να σε κρατάμε ενήμερη για οποιαδήποτε αλλαγή αναδυθεί την άνοιξη του 2022.

Οι αλλαγές στα μαλλιά τονώνουν την αυτοπεποίθηση και προσδίδουν μια αίσθηση φρεσκάδας. Πόσο μάλλον για την γιορτή των ερωτευμένων.

Έτσι δεν είναι; 

 

Νεότερα Άρθρα

Meghan Markle: Αυτό είναι το serum για τις βλεφαρίδες που δεν αποχωρίζεται ποτέ!

HerNewskl

Ariana Grande: Υιοθέτησε το πιο minimal μανικιούρ για τις γιορτές

HerNewskl

Γλυκερίνη: Ο ρόλος της στην ενυδάτωση των χεριών σας

Her News