HerNews.gr
Αφιερώματα

Axl Rose: Κλείνει τα 59 και ευχαριστούμε που υπάρχει

Axl Rose: Κλείνει τα 59 και ευχαριστούμε που υπάρχει..

Να μιλήσω σε πρώτο ενικό; Ας μιλήσω. Χρόνια πολλά αγαπημένε μου Axl που άλλαξες μια για πάντα την εφηβεία αλλά και τον τρόπο σκέψης μου. Όταν στα 14 άκουσα το “Sweet Child Of Mine” αν και δεν ήταν της γενιάς μου, κάτι έγινε μέσα μου. Σαν να μπήκε το σποράκι της επανάστασης και σαν να ήθελα να ερωτευτώ και να με ερωτευτούν χωρίς καν να ξέρω τι είναι αυτό.

Όταν έμαθα τι σημαίνει εκτυπωτής και ότι μπορώ να βγάλω φωτογραφία σαν αφίσα έτρεξα να βρω την αγαπημένη μου του Axl. Από τότε κοσμεί τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι μου. Όταν έκανα την πρώτη μου εφηβική σχέση και το πρώτο καβγαδάκι, έπαιζε στα ηχεία το “Don’t cry” . Μέχρι και σήμερα, με αυτό κλαίω και μελαγχολώ.

Όταν είδα το έπος για video clip μαζί με το απόλυτο κομμάτι ” November rain” και κατάλαβα τι ήθελε να περάσει ένιωθα να τρέμω σαν τις χορδές του Slash έξω από την εκκλησία στον γάμο του τραγουδιστή.

Ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές που πέρασαν από την παγκόσμια μουσική σκηνή που με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα μας στέρησε επιτυχίες των Guns N Roses. Παρ’ όλα αυτά, Axl Rose, σε ευχαριστούμε που υπάρχεις!

Δεν χωράνε όλα αυτά που έχει κάνει γιατί εκτός από πολύ μεγάλος καλλιτέχνης είναι και μεγάλο “αλήτης” – Παρακάτω μια πολύ πολύ μικρή γεύση για το τι εστi Axl Rose.

Αεροδρόμιο Phoenix’s Sky Harbor, 10 Φεβρουαρίου του 1998. Ο Axl Rose, με μία ακόμη σύλληψη, μας θυμίζει το πόσο old school rockstar είναι.

Ο λόγος; Κλασικός Axl… Αρνήθηκε να περάσει από τον τυπικό έλεγχο των αποσκευών του, επειδή είχε στις βαλίτσες του ένα γυάλινο δώρο για τα γενέθλιά του και φοβήθηκε μήπως αυτό σπάσει…

Σαν να μην έφτανε αυτό, έλουσε τον υπάλληλο με το ωραιότατο: «Θα σε σαπίσω στο ξύλο!»

Νεότερα Άρθρα

GNTM: Who is who της μεγάλης νικήτριας Αλεξίας Τράικο

Her News b

Οι μεγαλύτερες αποκαλύψεις από το νέο βιβλίο της Britney Spears

HerNews ka

Bohemian Rhapsody: Μια ταινία που επιβάλλεται να δεις 

Her News b