HerNews.gr
Σχέσεις

Χωρισμένος με παιδιά: Τι να προσέξετε σε αυτή την σχέση

dad

Τι γίνεται όταν η νέα σου σχέση είναι χωρισμένος με παιδιά ;

Συμβαίνει συχνά να γνωρίζουμε κάποιον που είναι χωρισμένος με παιδιά. Όπως θα αγαπήσεις εκείνον, θα πρέπει να αγαπήσεις και τα παιδιά του. Μέχρι όμως να φτάσεις σε αυτό το σημείο, δες ποια πράγματα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, πριν σοβαρέψει η κατάσταση..

kid

Τα παιδιά θα είναι πάντα πάνω απ’όλα 

Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας. Είναι, ειλικρινά, ένας κανόνας χωρίς εξαιρέσεις. Αν αποτελείς οποιοδήποτε είδος απειλής για τον χρόνο των παιδιών του.. θα αποτελείς σύντομα και παρελθόν.Αν είναι ειδικά μόνος γονέας, είναι πιθανό να έχει το βάρος του κόσμου όλου στους ώμους του. Δεν φταις εσύ και ούτε εκείνος. Είναι απλώς ένα γεγονός της σχέσης και πρέπει να αποδεχτείς. Μην κατηγορείτε ο ένας τον άλλον, απλώς να ξέρετε ότι το κακό τροπάριο της θετής μητέρας υπάρχει για κάποιο λόγο στον κανόνα της Disney. Τα παιδιά είναι οι κύριοι χαρακτήρες. Πρέπει να το σεβαστείς.

Υπάρχουν διαφορετικές προτεραιότητες

Δεν πρέπει να το πάρετε προσωπικά. Όταν βγαίνετε ραντεβού με έναν άντρα με παιδιά, θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να αφήσει ένα ραντεβού νωρίς. Ή να ακυρώσει καθυστερημένα αν  συμβεί κάτι με τα παιδιά του. Αυτά μπορεί να ακούγονται ασήμαντα για εσάς, αλλά είναι τα γρανάζια γύρω από τα οποία κινείται η ζωή του. Πρέπει να το σεβαστείτε και να είστε ευέλικτοι γύρω από το πρόγραμμά του. Θα έχει άγχος και θα σκέφτεται συνεχώς πράγματα που πρέπει να κάνει με τα παιδιά του. Δεν πρέπει να περιμένετε ότι θα σας χρωστάει αμέσως όλη την προσοχή του. Αυτό θα έρθει με τον καιρό, αλλά οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές από κάθε άλλο είδος σχέσης.

kids

Γίνεσαι και εσύ μέρος της ζωής των παιδιών

Όταν βγαίνεις με έναν άντρα με παιδιά, μπαίνεις και στη ζωή τους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει είτε να διατηρήσετε ορισμένα όρια, είτε να προσαρμοστείτε στην πιθανότητα να υιοθετήσετε έναν μητρικό ρόλο στο μέλλον. Όχι αμέσως, φυσικά, αλλά πρέπει να αναγνωρίσετε ότι είναι στον ορίζοντα. Δεν μπορείς να είσαι αφελής. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα βγουν ραντεβού αν είναι μόνοι γονείς επειδή μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για τα παιδιά να φέρνουν στη ζωή τους ανθρώπους που μπορεί να φύγουν την επόμενη εβδομάδα. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κάνετε. 

Νεότερα Άρθρα

“Ο σύντροφός μου βαριέται την σχέση μας” – Αυτά είναι τα σημάδια

Her News b

Stashing: Και όμως, υπάρχει ένας χειρότερος όρος από το ghosting!

HerNewskl

Ιδέες για ραντεβού με το ταίρι σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

HerNews ka