HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Γιατί αξίζει να δοκιμάσεις το “role playing” στο σεξ

Εσείς έχετε τολμήσει το role playing κατά την σεξουαλική επαφή; Είτε άνδρας, είτε γυναίκα υπάρχουν τα γνωστά παιχνίδια ρόλων που μπορούν να δώσουν μια διαφορετική νότα στη σχέση μας.

Περισσότερο κυριαρχούν εκείνα που ο ένας από τους δύο προβάλλει κάποιου συγκεκριμένου είδους εξουσία απέναντι στον άλλον. Γνωστότερο και κλασικότερο όλων το αφεντικό-υπάλληλος και το δάσκαλος-μαθητής. Αυτού του είδους η κυριαρχία δίνει κάτι διαφορετικό στον όρο «σκανταλιά». Το άτομο αποκτά επιβλητικότητα, χωρίς απαραίτητα να είναι αυστηρό, αν και μερικές φορές, αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης. Για τους παρακάτω λοιπόν λόγους, θα πρέπει να εντάξεις το role playing στην σεξουαλική σου ζωή:

Ώρα να γίνουν οι φαντασιώσεις, πραγματικότητα..

Είτε είναι δικές σου, είτε του συντρόφου σου, σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να μην υπάρχουν απωθημένα. Παίζοντας αυτό το παιχνίδι ρόλων με το ταίρι σου, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποιες φαντασιώσεις και επιθυμίες σας χωρίς ενοχές. Για παράδειγμα, μπορεί να σ’ έχει εμπνεύσει το 50 αποχρώσεις του Γκρι, χωρίς να σημαίνει ότι θες να είσαι έτσι κάθε φορά στο κρεβάτι σου. Με το role playing, όμως, μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα πράγματα και παιχνίδια και να δεις τελικά τι σου αρέσει.

Ανανέωση..τώρα

Σε μια  σχέση πρέπει να υπάρχουν εναλλαγές και πρωτότυπες ιδέες και πράξεις για να μην βαλτώνει. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει μόνο στην καθημερινότητα, αλλά και στο κρεβάτι. Το παιχνίδι ρόλων μπορεί να ανανεώσει την ερωτική σου ζωή και να της δώσει μια διαφορετική νότα. Καλό είναι να μην θεωρείς δεδομένη την ερωτική πράξη και να προσπαθείς να την κάνεις καλύτερη κάθε φορά.

Αγαπημένη μου λίμπιντο..

Κι αν νομίζεις ότι ευχαριστιέσαι ήδη αρκετά στο σεξ, τότε να σου πω πως με τα παιχνίδια ρόλων θα στείλεις τη λίμπιντο στα ύψη. Οι φωνές σου θα είναι πιο δυνατές από ποτέ, τα σεντόνια θα πάρουν φωτιά και θα έρθεις σίγουρα σε οργασμό.Μην ξεχνάτε, ότι η μισή δουλειά.. είναι εγκεφαλική.

Τι θα πρέπει να προσέξεις πριν μπεις σε αυτή την .. περιπέτεια:

  • Θα πρέπει και οι δυο να φανείτε ειλικρινείς και να αποκαλύψει ο ένας στον άλλον όλες τις φαντασιώσεις του ώστε να μην έρθει κανείς σε κατάσταση αμηχανίας..
  • Μια μυστική συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας θα σας βοηθήσει να καταλήξετε και σε συμβατούς ρόλους- μην παίζει ο ένας τον αστυνομικό και εσύ την δασκάλα..
  • Μην είναι και επιστημονικής φαντασίας το σενάριο, να μπορείτε να κάνετε όλα όσα έχετε σκεφτεί..
  • Ζήστο! Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο..

 

Νεότερα Άρθρα

Οφέλη μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής

Her News

Υπάρχει η ιδανική διάρκεια τελικά για τα προκαταρκτικά στο σεξ;

HerNewskl

Σεξ: Ποιος ο χρυσός αριθμός για τη διάρκεια, σύμφωνα με τις γυναίκες

Her News