HerNews.gr
DECORNEWS

Λευκή κουζίνα: Η νέα “εμμονή” στην διακόσμηση

kitchen

Η λευκή κουζίνα γίνεται και πάλι μια από τις τοπ τάσεις στην κουζίνα συνδυάζοντας το παραδοσιακό και το μοντέρνο.

Το λευκό και στον χώρο της κουζίνας μπορεί να λειτουργήσει ως η “πασπαρτού” απόχρωση στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων.  Το λευκό δεν θα δεσμεύσει ποτέ όποια άλλη χρωματική επιλογή – αλλαγή θελήσετε να κάνετε στον χώρο. Το σύνολο μπορεί να προκύψει συνολικά όσο πολύχρωμο θέλετε ανάλογα τα υφασμάτινα στοιχεία, σκεύη και διακοσμητικές λεπτομέρειες  που θα προσθέσετε. 

Πάει με όλες τις .. προηγούμενες και επόμενες επιλογές σας

Κάθε δεκαετία περίπου έχουμε κάποια μόδα σε ξύλο που κυριαρχεί στα σχέδια των εταιρειών. Η μόδα αυτή ενθουσιάζει τον κόσμο αλλά κάποια στιγμή γίνεται βαρετή και δείχνει ξεπερασμένη.Με μια λευκή κουζίνα όμως δεν θα έχετε τέτοιο πρόβλημα. Πολύ απλά ταιριάζει με όλα τα ξύλα! Τα λευκά ντουλάπια είναι μια επιλογή απόλυτα ταιριαστή τόσο σε μοντέρνας αισθητικής όσο και κλασσικές, vintage ή και παραδοσιακές κουζίνες. 

kouzina

Ιδανική για ενιαίους χώρους

Οι αποχρώσεις του φυσικού ξύλου στο δάπεδο είναι ιδανικές για την λευκή κουζίνα. Ακόμα, οι λευκές αποχρώσεις στον πάγκο,  ή ακόμη και στα πλακάκια που θα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με τις μεγάλες επιφάνειες τοίχων-ντουλαπιών, μπορεί να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο “ζεστό” σύνολο. Αυτό θα είναι απόλυτα ταιριαστό με κάθε τύπου ξύλινα έπιπλα και είναι ιδανικός για ενιαίους χώρους κουζίνας – καθιστικού

Ό,τι πιο μοντέρνο..

Όλες οι αποχρώσεις του μπεζ – καφέ όπως και τα ψάθινα αντικείμενα και υφάσματα τύπου λινού σε συνδυασμό με λευκά ντουλάπια δημιουργούν ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Αν το προτιμήσετε μπορεί επιπρόσθετα να τονιστεί με κάποια αντικείμενα και λεπτομέρειες σε όποια έντονη απόχρωση θέλετε. Ακόμα, το πολύ μοντέρνο μαύρο χρώμα στην διακόσμηση, ακόμα και με κάποια inox στοιχεία, θα κάνει την πιο έντονη και στυλάτη αντίθεση.

κουζίνα

 

Είναι δεδομένο ότι η λευκή κουζίνα μπορεί να δώσει φως στο σπίτι και να διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο που να μην γίνει ποτέ «βαρετή», και να παραμείνει για πάντα στην μόδα της διακόσμησης. 

 

Νεότερα Άρθρα

Φυτά εσωτερικού χώρου: Έτσι θα ομορφύνεις το σπίτι σου

Her News

Αυτό είναι το ιδανικό επίπεδο υγρασίας για ένα άνετο σπίτι σύμφωνα με τους επαγγελματίες

HerNews ka

Πώς θα κρατήσεις φρέσκα για περισσότερο καιρό τα λουλούδια στο βάζο σου

Her News