HerNews.gr
Social News

Σίσσυ Χρηστίδου: Το πρώτο μήνυμα μετά τον θάνατο της μητέρας της & η δημόσια έκκληση

Σίσσυ Χρηστίδου: Το πρώτο μήνυμα μετά τον θάνατο της μητέρας της & η δημόσια έκκληση. Την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της έκανε η αγαπημένη σε όλους παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου στον λογαριασμό της στο Ιnstagram. 

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι’ αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης» έγραψε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στη συνέχεια όμως η παρουσιάστρια, προχώρησε, και σε μια ακόμα ανάρτηση. Μέσα από αυτήν την ανάρτηση έγραψε ότι ενημερώθηκε πως κάποιοι έκαναν λήψη φωτογραφιών στην κηδεία της μητέρας της. Χωρίς τη συναίνεση της ίδιας και της οικογένειάς της καλώντας για τη μη δημοσίευσή τους.

«Ομολογώ πως με θλίψη, μόλις ενημερώθηκα, ότι παρά τη θέληση και συναίνεσή μας, χθες 6/2, στην κηδεία της μητέρας μου πραγματοποιήθηκε λήψη φωτογραφιών αυτών των τόσο δύσκολων και προσωπικών στιγμών μας.
Με το παρών, καλώ να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς μας να διατηρήσουμε τις στιγμές αυτές προσωπικές και να μην προχωρήσετε στη δημοσίευση του υλικού αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Μπιμπίλας: “Τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την φιλία μου με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου”

Her News b

Εμμανουέλα Ταγάρα: Τρισευτυχισμένη, λίγο πριν γεννήσει!

Her News

Χάρις Αλεξίου: “Μου λείπει η μουσική σκηνή, αλλά είμαι χορτάτη”

Her News b