HerNews.gr
Ψυχαγωγία

«Σκοτεινή επιθυμία»: Για δεύτερη σεζόν στο Netflix η σειρά με τις 35 εκατομμύρια προβολές

H σειρά Σκοτεινή επιθυμία ή αλλιώς Oscuro Deseo, που έφτασε 35 εκατομμύρια προβολές σε όλο τον κόσμο τις πρώτες 28 ημέρες κυκλοφορίας της, ήρθε για δεύτερη σεζόν στο Netflix.

Η παντρεμένη Άλμα περνά ένα μοιραίο σαββατοκύριακο εκτός σπιτιού που ξεχειλίζει με πάθος, έχει τραγικό τέλος και την κάνει να αναρωτηθεί ποιος πραγματικά είναι δίπλα της. Μια ιστορία γεμάτη μυστήριο, πάθος, σεξ αλλά και ανατροπές ζωής. Όταν η επιθυμία μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον έλεγχο.

Το μεξικάνικο ερωτικό θρίλερ τρεντάρει και βρίσκεται ήδη στη δεύτερη σεζόν του.

Η υπόθεση της σειράς «Σκοτεινή επιθυμία»:

Στην υπόθεση της σειράς «Σκοτεινή επιθυμία» , η Άλμα Σολάρες, μια διακεκριμένη δικηγόρος και καθηγήτρια πανεπιστημίου, επισκέπτεται το σαββατοκύριακο την πρόσφατα χωρισμένη κολλητή της με σκοπό να “διαχειριστούν τον πόνο της”. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Άλμα γνωρίζει τον 23χρονο Ντάριο Γκέρα, με τον οποίο βγαίνει ένα ξέφρενο ερωτικό ραντεβού.

Επιστρέφοντας σπίτι στον άντρα και την κόρη της, η Άλμα είναι αποφασισμένη να ξεχάσει το λάθος της, αλλά η ζωή της μετατρέπεται σε ζωντανό εφιάλτη. Αυτό που ξεκίνησε ως περιπετειούλα γίνεται ασίγαστο πάθος, φέρνοντας στο φως μυστικά ενός παρελθόντος με τα όποια όλοι έχουν μια μοιραία σύνδεση. Και η συνέχεια..θα είναι ανατρεπτική.

Εκτελεστικοί παραγωγοί:

Grace Ugalde, Verónica Velasco, Epigmenio Ibarra και Natasha Ybarra-Klor της Argos Televisión. Η σειρά γράφτηκε από τη Leticia López Margalli και σκηνοθετήθηκε από τους Pedro P. Ybarra και Kenya Márquez.

Πρωταγωνιστούν στη «Σκοτεινή επιθυμία»:

Maite Perroni (El juego de las llaves), Erik Hayser (Sense8) και Alejandro Speitzer (The Club).

Νεότερα Άρθρα

Ο Γιάννης Βούρος στη Γιώτα Τσιμπρικίδου!

Her News

Οι ταινίες του Netflix που θα σε βάλουν σε Christmas mood

Her News

Χάρι Πότερ: Δείτε το πρώτο teaser της σειράς που μόλις κυκλοφόρησε!

HerNews ka