HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 13 Φεβρουαρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 7/2 έως 13/2.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να εστιάσετε στο επαγγελματικό σας κομμάτι, να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια και να επικοινωνήσετε με αρκετό κόσμο. Ήρθε η ώρα να βάλετε σε μια σειρά τα εργασιακά σας και να νιώσετε καλύτερα. Θα πρέπει επίσης να μετακινηθείτε και να κάνετε κάποιες διαδρομές πάλι για τα επαγγελματικά σας, που θα είναι αρκετά βοηθητικές για την εξελιξή σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς αυτή την εβδομάδα, θα μπορέσετε να έχετε οικονομικά οφέλη μέσα από νομικές υποθέσεις ή από κάποιες επενδύσεις που έχετε κάνει στο εξωτερικό. Θα δείτε να πηγαίνουν πολύ καλά τα οικονομικά σας και οι επιλογές σας να σας αποφέρουν χρήματα.
Προς το τέλος της εβδομάδας, θα ήθελα να επικοινωνήσετε τα θέλω σας σε  πολύ δικά σας άτομα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να πάρετε ακριβώς αυτό που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21 Μαί -21 Ιούν )

Εσείς, αυτή την εβδομάδα θα έχετε κάποια διλλήματα σχετικά με οικονομικά που έχετε σε εκκρεμότητα. Θα πρέπει να βρείτε τις λύσεις και να σταματήσετε να κάνετε πως δεν υπάρχουν, για να μπορέσετε να νιώσετε καλύτερα.
Όμως να ξέρετε πως υπάρχει αρκετή βοήθεια, αν θελήσετε να επεκταθείτε και να κλείσετε κάποιες συμφωνίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ή κάποιες δικαστικές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Όλη αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν σχέσεις και συνεργασίες. Θα πρέπει να βρείτε λύσεις σε θέματα που έχουν προκύψει και κάπου ενδιάμεσα να είστε σίγουροι θα βρεθεί η χρυσή τομή  Θα πρέπει ακόμα να κοιτάξετε και λίγο κάποιες πιθανές εκκρεμότητες που υπάρχουν με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο και να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω μαζί τους. Θα υπάρχει έντονη η ανάγκη να μιλήσετε και να εκφράσετε όλα αυτά που θέλετε.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσείς, αν εξαιρέσουμε τον περιορισμό και τις παραπάνω ευθύνες που δεχόσαστε από συντρόφους και συνεργάτες ,αυτή την εβδομάδα θα ήθελα να εστιάσετε στις φιλίες σας. Καλό θα ήταν να βρείτε χρόνο να περάσετε μαζί με τα φιλικά σας άτομα  ή μια ομάδα ανθρώπων που κάνετε από κοινού κάποια πράγματα, για να νιώσετε καλύτερα. Ακόμα, θα ήθελα να φύγετε από κάποιες φοβίες που έχουν βγει στην επιφάνεια σχετικά με τα παιδιά ή έναν ερωτικό σύντροφο, γιατί όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και να δουλέψετε λίγο παραπάνω για να έχετε περισσότερα οικονομικά οφέλη. Θα σας δοθούν επίσης κάποιες ευκαιρίες προς το τέλος της εβδομάδας. Βρείτε χρόνο να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα, να περάσετε όμορφα και να βάλετε από κοινού κάποιους στόχους που η επιτυχία θα είναι σίγουρη. Ο Δίας εξακολουθεί να σας δίνει την εύνοια του σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ- 20 Οκτ )

Εσείς τα ζώδια του Ζυγού, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να εστιάσετε σε θέματα εξωτερικού και αν θελήσετε μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Εύνοια θα υπάρχει επίσης σε δικαστικές υποθέσεις, όπως και από συγγενείς εξ αγχιστείας.
Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, θα πρέπει να εστιάσετε στα επαγγελματικά σας και να δουλέψετε λίγο παραπάνω, γιατί πιθανόν έχετε κάποιο διάστημα που κοιτάτε πως θα  περάσετε καλά. Ώρα για δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Εσεις εξακολουθείτε να λαμβάνετε ευχάριστες ειδήσεις και τηλεφωνήματα, όπως επίσης δεν λείπουν και οι ευχάριστες μετακινήσεις και ταξίδια με πολύ δικά σας άτομα. Φροντίστε να το χαρείτε και μην μεμψιμοιρείτε.
Αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να επεκταθείτε σε θέματα εξωτερικού να ξέρετε προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει αρκετή εύνοια έτσι ώστε να το επιτύχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς τα ζώδια του Τοξότη, αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τις σχέσεις σας και να τους δώσετε τη προσοχή και το χρόνο που σας ζητάνε. Επίσης δώστε λίγο παραπάνω προσοχή σε άτομα που συνεργάζεστε και μην το αφήσετε για αργότερα.
Τα έξοδα εξακολουθούν να τρέχουν και αυτό θα σας αγχώσει για αυτό τακτοποιήστε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε και μην κάνετε άσκοπες σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ- 22 Ίαν )

Αν εξαιρέσουμε τα νεύρα και τις εντάσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αυτή την εβδομάδα θα ήθελα να εστιάσετε στο εργασιακό σας χώρο.
Ώρα να πάψουν κάποιες τυχόν διλληματικές καταστάσεις με άτομα που έχουν ένα αξίωμα παραπάνω από εσάς και να τους αντιμετωπίσετε έτσι ακριβώς όπως πρέπει, χωρίς να φοβάστε ότι θα χάσετε τη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσάς τα ζώδια του Υδροχόου, αυτή την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες να διασκεδάστε, να χαρείτε και γιατί όχ,ι αν είστε μόνοι σας να προκύψει και ένας ερωτικός σύντροφος. Αδράξτε τις ευκαιρίες σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και μην κλειστείτε σπίτι σας.
Εύνοια για όσους από εσάς έχετε παιδιά, που θα τα δείτε να προχωρούν και να κάνουν βήματα στη ζωή τους. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να εργαστείτε και λίγο παραπάνω.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσείς, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείτε με το σπίτι σας ή με άτομα της οικογενειάς σας που θα σας έχουν ανάγκη. Θα πρέπει να τους εξυπηρετησετε τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας και προς το τέλος θα σας δοθούν ευκαιρίες να χαλαρώσετε.
Μπορείτε να περάσετε όμορφα και να διασκεδάστε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Όσοι είστε μόνοι, κάποιος εκεί έξω σας θέλει στη ζωή του.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

Νεότερα Άρθρα

Πανσέληνος Απριλίου 2024: Πότε είναι & ποια η πνευματική της σημασία

HerNews ka

Ποια ζώδια θα επηρεάσει η Πανσέληνος;

Her News

Ζώδια: Τι φέρνει η νέα Πανσέληνος

Her News