HerNews.gr
Beauty

Kendall Jenner: Η πιο chic παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ!

Kendall Jenner-hernews

H Kendall Jenner αποδεικνύει κάθε φορά πως είναι το απόλυτο inspo.

Αυτήν την φορά το διάσημο μοντέλο θέλησε να εμπνεύσει όλους τους fans της, υιοθετώντας μια μοντέρνα παραλλαγή του γαλλικού manicure.

Το γαλλικό είναι το αγαπημένο όλων των classic girls, αλλά και όσων είναι άνω των 40. Ωστόσο, το 2022 είναι η εποχή για αλλαγές και ριζική ανανέωση. Η απλότητα δε φεύγει ποτέ από το κέντρο της προσοχής.

Kendall Jenner-hernews

Για αυτόν τον λόγο το 26χρονο μοντέλο έκανε μια δημοσίευση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και πιο συγκεκριμένα με ένα instagram story. Δείχοντας με έναν chic τροπο το μανικιούρ της, έφερε στην επιφάνεια του κόσμου της ομορφιάς μια παραλλαγή του french mani. 

Η Kendall Jenner και το French manicure

Η δημιουργός του συγκεκριμένου nail art, φαίνεται να έχει επιμεληθεί αρκετές φορές τα νύχια της Kendall Jenner. Η Lisa Kon δε μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το δημιούργημα της.  Για αυτόν τον λόγο και το δημοσίευσε και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φυσικά, αποφάσισε να αποκαλύψει το σκεπτικό πίσω από το συγκεκριμένο και πρωτότυπο nail trend. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά πως:

“Αυτό το σχέδιο νυχιών ταίριαζε απόλυτα με το δραματικό Carolina Herrera φόρεμα που επέλεξε η Kendall για την τότε εμφάνισή της”.

Kendall Jenner-hernews

Το γνωστό μοντέλο δεν ήταν για πρώτη φορά έμπνευση για το γαλλικό μανικιούρ, αφού στο παρελθόν μας έκανε να αγαπήσουμε το γαλλικό με τελείωμα ζέβρέ.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως τους θυμίζει μια ακόμη πιο elegant εκδοχή του αμερικάνικου μανικιούρ. Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικά ανάμεσα στα παραπάνω French manicure; Η διάφανη βάση τους, ενώ η διαφορά τους έγγυται κατά κύριο λόγο στο τελείωμα τους.

Το γαλλικό μανικιούρ ταιριάζει σε κάθε τύπο και οι παραλλαγές του είναι αμέτρητες. Ακόμη και με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το συγκεκριμένο nail art δέχεται πολλές παραλλαγές με κυρίαρχο το κόκκινο χρώμα.

Η Kendall πάντως μας δίνει τις πιο stylish beauty ιδέες.

Νεότερα Άρθρα

Emily Ratajkowski: Τόλμησε το απόλυτο make up look για μελαχρινές!

HerNewskl

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το πιο chic ombre μανικιούρ

HerNewskl

Hailey Bieber: Το νέο της super cute τατουάζ θα σε κάνει να θέλεις να το αποκτήσεις και εσυ!

HerNews ka