HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Survivor: «Δεν θα επιτρέψω σε κανένα κοριτσάκι να μιλήσει για τη σχέση μου & το ποιόν μου»

Survivor: «Δεν θα επιτρέψω σε κανένα κοριτσάκι να μιλήσει για τη σχέση μου & το ποιόν μου». Ξεσπάθωσε η Ναυσικά κατά της Βρισηίδας και είπε ό,τι αισθάνεται. 

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αλλά και η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν περνάνε φανταστικά  στο Survivor. Ο λόγος είναι ότι η πρώτη αποκάλυψε πως η συμπαίκτριά της είχε μιλήσει άσχημα για την ίδια, πριν καν μπούνε στο παιχνίδι.

 

Πιο συγκεκριμένα, η απαστράπτουσα Ναυσικά δήλωσε:

 

«Η Βρισηίδα έχει πει κάποια πράγματα για εμένα πάρα πολύ άσχημα τα οποία δεν μπορώ να τα πω καν τηλεοπτικά. Το ξέρω εδώ κι ένα μήνα. Αποφάσισα να μην σπιλώσω το ποιον κάποιου. Nα μην κάνω την κακιά όταν δεν υπάρχει λόγος αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα αυτή την υποκρισία και όλο αυτό το ψέμα που είναι αυτή η κοπέλα. Σε κανένα κοριτσάκι δεν θα επιτρέψω να μιλήσει για το ποιον μου και για τη σχέση μου. Ξέρω πολύ ποια είμαι, πόσο έχω ζηλέψει στη ζωή μου. Κοριτσάκι μου γλυκό μακάρι κάποια στιγμή να με φτάσεις και μακάρι να καταφέρεις και εσύ να κάνεις αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου και σταμάτα να λες πράγματα για ανθρώπους που δεν ξέρεις και δεν έχεις μιλήσει ποτέ μαζί τους».

Νεότερα Άρθρα

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Απορώ πώς ο Κουδουνάρης δέχεται να έχει δίπλα του μια κοπέλα που χρειάζεται 35 ψυχολόγους»

HerNews ka

«Σπίτι με το MEGA»: Με την Άννα Βίσση σε ρυθμούς καρναβαλιού από την Πάτρα

Her News

Γιώργος Κιμούλης: Ξεκινά η δίκη για αγωγές 1,2 εκατ. κατά Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού, Νίκου Ψαρρά – Οι δηλώσεις του ηθοποιού

Her News