HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γωγώ Τσαμπά: «Ακούω τραπ, ήμουν κολλημένη με τον MadClip»

Αυτό όντως δεν το περιμέναμε! Η Γωγώ Τσαμπά ακούει τραπ!

Η τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά παραχώρησε μία αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Πρωινό», όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είναι φαν της τραπ μουσικής και, μάλιστα, το «κόλλημά» της ήταν ο MadClip.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για την τραπ μουσική η Γωγώ Τσαμπά δήλωσε:

«Ακούω τραπ και ήμουν κολλημένη με τον MadClip και το τραγούδι Κότερα. Σε λίγες εβδομάδες θα ακούσετε το καινούργιο μου τραγούδι που είναι σε συνεργασία με τράπερ».

Παράλληλα, η Γωγώ Τσαμπά διηγήθηκε ένα αρκετά αστείο περιστατικό που συνέβη όσο τραγουδούσε σε ένα πανηγύρι.

«Έχει έρθει σε πανηγύρι ένας άνδρας, γδύθηκε από τη μέση και πάνω και μού ζήτησε να του υπογράψω αυτόγραφο στην πλάτη. Το έκανε γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί μου και τον ευχαριστώ. Έχω βγει πολλές φορές με θαυμαστές μου για έναν καφέ και φαγητό. Είμαστε φίλοι από εκεί και πέρα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Να ψάξουμε πίσω από όλο αυτό το περιστατικό με τον ιερέα και ότι είναι να ξεβρωμίσει και να βγει στην επιφάνεια. Να συνεχίσουμε όμως να είμαστε πιστοί και Χριστιανοί Ορθόδοξοι οι Έλληνες. Αυτό έχουμε βαφτιστεί και αυτό είμαστε», δήλωσε ακόμα η Γωγώ Τσαμπά.

Η Γωγώ Τσαμπά έγινε ευρύτερα γνωστή όταν τραγούδησε τα «Καγκέλια». Τώρα διασκεδάζει όλους εκείνους που αγαπούν τα δημοτικά τραγούδια, θέλοντας να προσθέσει και τραπ μουσική στις επιτυχίες της.

Νεότερα Άρθρα

Στέλιος Χανταμπάκης: Το μήνυμα από την Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά του που τον συγκίνησε

Her News

Πάολα: «Αν παντρευτώ θα είστε όλοι καλεσμένοι, δεν θα είναι κρυφός γάμος»

HerNews ka

Τριαντάφυλλος: «Δεν είμαι για πάνελ εγώ. Ή θα είμαστε πρωταγωνιστές ή τίποτα»

HerNews ka